Κινητό, κλειδιά, ατζέντα, νεσεσέρ… Τι άλλο δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου;

Ξυπνητήρι. Το κλείνεις. Σηκώνεσαι. Πηγαίνεις στο μπάνιο. Ανοίγεις τη βρύση. Πλένεσαι. Φτιάχνεις καφέ. Κάθεσαι στο τραπέζι της κουζίνας να τον απολαύσεις μαζί με το πρωινό σου. Ντύνεσαι. Φοράς παπούτσια. Ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου για να βγεις. Να πας δουλειά ή μετακίνηση 2. Εξαρτάται. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι πιάνεις τα κλειδιά, κλειδώνεις και φεύγεις. Έχεις συνειδητοποιήσει με πόσα μικρόβια έχεις ήδη «συναναστραφεί»; Έχεις καταλάβει ότι λείπει κάτι βασικό από την oversized τσάντα σου, που είναι και τόσο τάση; Κινητό, κλειδιά, ατζέντα, νεσεσέρ και… μικρόβια, πολλά μικρόβια. Όχι. Λάθος. Και τέτοιες εποχές δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη.

Άνοιξε την τσάντα σου. Πρέπει κάτι να προσθέσεις. Η Klinex, μάρκα που δίκαια θεωρείται ως “ο ειδικός της απολύμανσης” έφτιαξε το Klinex Απολυμαντικό Spray 1 for All και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Πρακτικό, αποτελεσματικό, ιδανικό για την ταχύτατη και γεμάτη καθημερινότητά σου. Ένα απολυμαντικό σπρέι χωρίς χλώριο που εξουδετερώνει το 99,9% των ιών και βακτηρίων με ένα απλό ψέκασμα!

Επιστρέφεις… Μετακίνηση 6. Ή απλώνεις το yoga mat σου, βάζεις Youtube και ξεκινάς τη γυμναστική σου. Αν είσαι μαμά, παίζεις με τα παιδιά σου, με τα παιχνίδια. Μαγειρεύεις. Τηλεφωνείς σε κάποιους φίλους. Διαβάζεις ένα βιβλίο. Πηγαίνεις σούπερ μάρκετ ή να παραλάβεις κάποια χριστουγεννιάτικα δώρα. Ανοίγεις υπολογιστή. Πληκτρολογείς. Αράζεις στον καναπέ να δεις λίγο τηλεόραση. Ουπς!

Να σε ρωτήσω; Πώς θα ένιωθες αν ήξερες ότι ο καναπές σου, εκεί που χαλαρώνεις, εκεί που ξαπλώνετε και χουχουλιάζετε όλοι μαζί, έχει περισσότερα μικρόβια και από την τουαλέτα του σπιτιού σου; Και, μάλιστα, όχι δυο φορές περισσότερα αλλά δώδεκα; Σοκαριστικό; Κι όμως, είναι αλήθεια! 

Αλήθεια είναι επίσης ότι πρέπει να προσέχουμε. Πόσω μάλλον τώρα που οι καταστάσεις δεν επιτρέπουν λάθη. Είναι αλήθεια ότι η πανδημία του κορονοϊού έφερε ξανά στην επιφάνεια -και με πολύ σκληρό τρόπο μάλιστα- το θέμα των μικροβίων και του πόσο σημαντικό είναι να ακολουθούμε μερικές βασικές συνήθειες απολύμανσης. Απολύμανση, που δεν χρειαζόμαστε μόνο σε πολύ ειδικές συνθήκες όπως οι σημερινές, αλλά πάντα και παντού, για να μένουμε όσο γίνεται πιο μακριά από ιώσεις όλων των ειδών και των ηλικιών!   

Και εδώ έρχεται το απόλυτο “must have”. Στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο γραφείο, στη βόλτα, στο take away, στα ψώνια. Βασικά δύο. Ένα στο σπίτι και ένα στην τσάντα σου.

Ένα μικρό (400ml) και ένα compact για να το έχουμε παντού μαζί μας, σε δύο εξαιρετικά αρώματα. Cotton ή Λουλούδια, το νέο Klinex Απολυμαντικό Spray 1 for All είναι κατάλληλο για σκληρές και μαλακές επιφάνειες. 

Έτσι, όπου κι αν βρεθείς, κάθε στιγμή της ημέρας, χάρη στο Klinex Απολυμαντικό Spray 1 for All Χωρίς Χλώριο, Ψεκάζεις, Ξενοιάζεις. Και λες Αντίο στο 99,9% των Ιών και των Βακτηρίων! Και «Hello!» στην υγειά σου.

Όσο για τον καναπέ μας, γιατί είμαι σίγουρη ότι σε τάραξε η παραπάνω πληροφορία, αφού σαφώς και δεν μπορούμε να τον πλένουμε κάθε μέρα, με το νέο απολυμαντικό σπρέι της Klinex, θα τον έχουμε πάντα έτοιμο. Ασφαλή για χαλάρωση και χειμερινό cocooning.

Μετά από μια γεμάτη μέρα, ανάμεσα σε υπολογιστές, λούτρινα, κλειδιά, πόμολα, στρωματάκια γυμναστικής, βαράκια, βρύσες, τιμόνι, cash cards, πορτοφόλι, κινητό, κραγιόν, ρουζ, σκιά, στυλό, παπούτσια… Σου αξίζει να ξεκουραστείς στα καθαρά.

Απλά ψεκάζεις! Και το ξαναβάζεις στην τσάντα σου. Γιατί αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα 😉

Μάθε περισσότερα για την προστασία σου εδώ:
Klinex Απολυμαντικό Spray 1 for All