Πονάει ο λαιμός σου; Υπάρχει λύση και “ακούει” στο όνομα Tantum Natura

Πονάει ο λαιμός σου; Υπάρχει λύση και “ακούει” στο όνομα Tantum Natura | tlife.gr

Συνήθως, τις μέρες του Φθινοπώρου νιώθουμε το λαιμό μας λίγο περίεργο, σαν να μας “γαργαλάει” κάτι. Οι πρώτες μικρές ενοχλήσεις είναι συνήθως η βραχνάδα, ο μικρός βήχας, η δυσκολία κατάποσης σάλιου ή η κακή αναπνοή. Ξέρεις, τα έχεις περάσει. Το θέμα είναι γιατί αυτό συμβαίνει το Φθινόπωρο που ο καιρός δεν είναι τόσο κρύος όσο το χειμώνα; Έχω την απάντηση σε αυτό! Σε πρώτη φάση, η αιτία βρίσκεται στις καιρικές εναλλαγές (κρύο – ζέστη), αλλά και σε ανθρώπινους παράγοντες αφού η θερμοκρασία αλλάζει αλλά εμείς συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τον κλιματισμό, κάτι το οποίο δημιουργεί ξηρότητα στο λαιμό. Επίσης, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το κάπνισμα, η έντονη χρήση φωνής είναι μερικές αιτίες ακόμα για να νιώθεις αυτήν την ενόχληση. Αναρωτιέσαι λοιπόν, τι μπορείς να κάνεις για να καταπολεμήσεις αυτήν την ενόχληση αποτελεσματικά; Έχω την απάντηση και σε αυτό!

Τα εργαστήρια της Angelini, δημιούργησαν και εξέλιξαν ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής, τις μαλακές καραμέλες Tantum Natura. Οι μαλακές καραμέλες Tantum Natura είναι η φυσική απάντηση στα πρώτα σημάδια του πονόλαιμου, περιέχοντας έναν πλούσιο και ξεχωριστό συνδυασμό συστατικών για την καταπολέμηση και καταπράυνση των πρώτων συμπτωμάτων και την θωράκιση του οργανισμού, υποστηρίζοντας τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Το Tantum Natura περιέχει ως βάση την πρόπολη (γνωστή για τις αντιβακτηριακές και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες από την αρχαιότητα), μέλι, Βιταμίνη C, Ψευδάργυρο και πολλά ακόμα συστατικά. Προς τα κάτω θα βρεις όλα όσα περιέχει και τις “μαγικές” τους ιδιότητες:

  • Πρόπολη: Φυσικό συστατικό που παράγεται από μέλισσες και χρησιμοποιείται για να προστατέψει τις κυψέλες ενάντια στα βακτήρια και τις εξωτερικές επιθέσεις. Με αντιϊκές, αντισηπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, συνεισφέρει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του πονόλαιμου και του κρυολογήματος.
  • Μέλι: Αρχέγονο συστατικό που χρησιμοποιείται για τις αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες με θεραπευτικά αποτελέσματα, λόγω των φλαβονοειδών που περιέχει.
  • Βιταμίνη C: Σημαντικός παράγοντας για τον ανθρώπινο οργανισμό που δεν μπορεί να την παράγει ανεξάρτητα, συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
  • Εκχύλισμα ρίζας Αλθαίας: Συμβάλει στη συμπτωματική αντιμετώπιση στοματοφαρυγγικών ερεθισμών καθώς και του ξηρού βήχα, απαλύνοντας τον τοπικό ερεθισμό και φλεγμονή.
  • Ψευδάργυρος: Συνεισφέρει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και μπορεί να έχει δευτερεύουσα αντιοξειδωτική δράση. Πολλά ένζυμα το χρησιμοποιούν στο μεταβολισμό τους ενώ διάφορες κλινικές δοκιμές έχουν επιβεβαιώσει την δυναμική του ψευδαργύρου στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και την βελτίωση της ανάκαμψης από κρυολόγημα και πονόλαιμο.
  • Εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά: Ένας επίσης αντιμικροβιακός παράγοντας με ευρεία δράση και παραδοσιακή χρήση που αναστέλλει τη δράση διαφόρων παραγόντων της φλεγμονώδους διεργασίας.

Όταν λοιπόν, ο λαιμός χρειάζεται απαλή και ζεστή αίσθηση, οι καραμέλες Tantum Natura παρέχουν μια διαρκή και ευρεία δράση όπου είναι πιο αναγκαίο. Θα μαλακώσουν το λαιμό σου, θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από τον πόνο και την βραχνάδα και παράλληλα θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σου. Και πιο συγκεκριμένα:

  • Θα συμβάλει στην αντιμετώπιση του πονόλαιμου και στη διευκόλυνση της κατάποσης
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα πρώτα στάδια του πονόλαιμου για την καταπολέμηση των βακτηριδίων και την ενίσχυση της ανοσοποιητικού συστήματος, απαλύνοντας ταυτόχρονα το λαιμό και τις ενοχλήσεις στη στοματική κοιλότητα.

Επιπλέον, είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια και κατάλληλο για ομοιοπαθητική, δεν περιέχει μέντα, γλουτένη και ζάχαρη, και θα το βρεις σε 2 υπέροχες γεύσεις:

  • Λεμόνι & Μέλι
  • Πορτοκάλι & Μέλι

Η σωστή δοσολογία:
Συστήνεται καθημερινή λήψη 3-5 καραμελών, με αργό λιώσιμο στο στόμα, ανάλογα με τις ανάγκες.

Extra Info:
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν χορηγούνται ως υποκατάστατα μιας ποικίλους και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει καθαρτική δράση. Το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία της ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.tantumnatura.gr

Tantum Natura… μόνο στα Φαρμακεία φυσικά!

READ more