Πώς θα αποκτήσεις σαρκώδη χείλη σε χρόνο μηδέν;

Είναι το δεύτερο σήμα κατατεθέν μιας γυναίκας μετά το πλούσιο μπούστο. Ένα γεμάτο, κατακόκκινο χείλος θα σε κάνει σίγουρα να αισθανθείς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να βγεις με άλλο αέρα εκεί έξω! Η αισθητική χειρουργική σου δίνει τη λύση για να διορθώσεις μικρές ατέλειες ή να αποκτήσεις τα χείλη που δεν σου έδωσε το DNA.

“Τα καλλίγραμμα και σαρκώδη χείλη κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο ελκυστικό και επιπλέον αναδεικνύουν το χαμόγελό μας” αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός Ιωάννης Γκούρας που θα σου δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για την κατάλληλη παρέμβαση.

Μέτρον άριστον
Μπορεί να διαβάζεις το κείμενο και στο μυαλό σου να περνάνε διάφορες κυρίες που έχεις σχολιάσει αρνητικά την επέμβαση στα χείλη τους. Όπως σημειώνει και ο κ. Γκούρας όμως το παν είναι το μέτρο. Ναι στην αυξητική χειλιών χωρίς όμως υπερβολές.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΑ ΧΕΙΛΗ
Η αυξητική των χειλιών βασίζεται σε τρεις βασικές παραμέτρους:
1. Το σχήμα
2. Το περίγραμμα και
3. Τον όγκο των χειλιών

Ένα όμορφο στόμα θεωρείται από τα πιο ερωτικά σημεία της γυναίκας. Δεν είναι τυχαίο που η αυξητική χειλιών παρουσιάζει τεράστια αύξηση τα τελευταία 2 χρόνια. Ο πλαστικός χειρουργός Ιωάννης Γκούρας σου δίνει τους βασικούς κανόνες για να είσαι σίγουρη πως τα ζουμερά χείλη θα ταιριάζουν στο δικό σου πρόσωπο.

ΚΑΝΟΝΑΣ 1ος
: Για οποιαδήποτε από τις άνω βελτιώσεις συστήνεται η χρήση ΜΟΝΟ απορροφήσιμων ουσίων.
Να χρησιμοποιούμε ασφαλείς ουσίες, οι οποίες είναι απορροφήσιμες πλήρως από τους ιστούς. Και αυτό το υλικό συνήθως είναι το υαλουρονικό οξύ. Χωρίς να αποκλείονται άλλες ουσίες πάντα όμως απορροφήσιμες.

ΚΑΝΟΝΑΣ 2ος
: Μια δεύτερη εξίσου βασική αρχή είναι η αύξηση να γίνεται σταδιακά κάνοντας πρώτα μια μικρή ποσότητα από το υλικό και έπειτα από 15 ημέρες μια επαναληπτική έγχυση για να τελειοποιήσουμε το σχήμα και τον όγκο των χειλιών.

ΚΑΝΟΝΑΣ 3ος
: Η διόρθωση πρέπει να ταιριάζει στην ηλικία και στο σχήμα του προσώπου. Στις πολύ νεαρές ηλικίες είναι καλύτερα η έγχυση του υλικού να γίνεται στο ερυθρό μέρος των χειλιών ώστε να δώσει όγκο στα χείλη. Μετά τα 40-45 που υπάρχει μείωση του όγκου των χειλιών λόγω ατροφίας, επεμβαίνουμε στο περίγραμμα ή και επιφανειακά για να μειωθούν και οι ψιλές ρυτίδες του άνω χείλους.

ΚΑΝΟΝΑΣ 4ος
: Ένα πολύ σαρκώδες στόμα δεν ταιριάζει σε ένα ξηρό πρόσωπο με αρκετές ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Σε κάθε περίπτωση, συζητώντας με τον γιατρό σου μπορείς να καταλήξεις σε εκείνο το αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιεί, χωρίς να είναι υπερβολικό ή παράτερο.

Πως γίνεται η επέμβαση
Είτε χρησιμοποιηθεί υαλουρονικό οξύ, είτε κάποιο άλλο υλικό η επέμβαση είναι γρήγορη εύκολη και απλή. Δεν πρόκειται να πονέσεις καθόλου. Ο γιατρός σου θα κάνει τοπική αναισθησία ή με την χρήση αναισθητικής αλειφής θα παρέμβει όπου χρειάζεται προκειμένου να προβεί σε ενέσεις τοπικά.

Είναι ενέσιμη θεραπεία που πραγματοποιείται εύκολα και όσες φορές χρειάζεται για πολλά χρόνια. Όπως καταλαβαίνεις εφόσον τα εμφυτεύματα είναι απορροφήσιμα, θα χρειαστεί να επαναλάβεις τη διαδικασία για να διατηρήσεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς μιας και με το πέρασμα του χρόνου παραμένει μόνο ένα 20% του υλικού στο σημείο.
Η διαδικασία εμφύτευσης είναι απλή με άμεσα αποτελέσματα, και καθώς είναι μη επεμβατική μέθοδος η ενδιαφερόμενη μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις συνήθεις δραστηριότητές της

Read More

And More