Τι ΔΕΝ πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου στις διακοπές!

Ήρθε αυτή η μαγική στιγμή! Διακοπές. Ξεκούραση. Ξεγνοιασιά. Ανεμελιά. Ανάσα. Ουφ! Βάζεις στη βαλίτσα όλα τα outfit που ήδη έχεις σετάρει στο μυαλό σου, τα καλλυντικά, τα αξεσουάρ… και φυσικά το Dettol Spray 2 σε 1. Σημαντικό. Σημαντικότατο. Όσο και η υγεία σου! Γιατί τα μικρόβια και τα βακτήρια υπάρχουν παντού -μην ξεχνιόμαστε!

Καταλαβαίνεις ότι στα απαραίτητα, ξέρεις, αντηλιακά, μαγιό, σανδάλια, καπέλο, σορτσάκια, φορέματα, συμπεριλαμβάνεται και η προστασία σου. Όχι μόνο από τον Covid, αλλά γενικά, παντού και πάντα. Το Dettol Spray 2 σε 1 είναι αγαπημένο “αξεσουάρ” που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα σου.

Ψεκάζεις την ξαπλώστρα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος ξάπλωσε πριν. Την καρέκλα παραλίας, τον καναπέ. Τη βρύση, τη λεκάνη στο ξενοδοχείο, γιατί φύλαγε τα ρούχα σου. Ψεκάζεις φυσικά τη βρύση και τη λεκάνη των κοινόχρηστων χώρων. Μην λέμε τα αυτονόητα. Ζούμε στην εποχή της αφύπνισης και πρέπει να έχουμε συνείδηση ότι τα μικρόβια και τα βακτήρια υπάρχουν παντού. Στα λεωφορεία, στο μετρό, στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, στο πλοίο που θα πάρεις από την Πειραιά για να αφήσεις την καθημερινότητά πίσω σου. Και τίποτα, μα τίποτα δεν θα διαταράξει το είναι σου σε αυτές τις διακοπές. Για αυτό λοιπόν, άκουσέ με, έχε πάντα μαζί σου στην τσάντα σου τη “ζώνη ασφαλείας” σου. Ψεκάζεις τα πόμολα, ψεκάζεις τις επιφάνειες των τραπεζιών. Στο δωμάτιο που έχεις νοικιάσει, στο ταβερνάκι, στο cafe. Φσιτ! Αγαπημένος ήχος! Και μυρίζει ασφάλεια.

Φσιτ φσιτ… φυσικά και στα χέρια σου! Μυρίζει αλόη. Απλώνεται εύκολα και στεγνώνει αμέσως.

Το Dettol Spray 2 σε 1 είναι μία από τις αγαπημένες σου συνήθειες και σου κλείνει συνωμοτικά το μάτι όπου και να πας. Απαραίτητο συστατικό των διακοπών, σύμμαχος σοβαρός. Για να απολαύσεις τις βουτιές σου, τη χαλάρωση, την ομορφιά του ορίζοντα, χωρίς άγχη και ανησυχίες να γρατζουνάνε τις μέρες ξεκούρασης που τόσο έχεις ανάγκη. Φσιτ! Σε χέρια και επιφάνειες.

Γιατί Dettol Spray 2 σε 1…
-Γιατί έχει ιδανικό μέγεθος (90ml) και χωράει σε όλες τις τσάντες σου
-Γιατί εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και ιών
-Γιατί είναι κατάλληλο για την επιδερμίδα και δερματολογικά ελεγμένο
-Γιατί είναι με εκχύλισμα αλόης και κάνει τα χέρια σου απαλά
-Γιατί απλώνεται εύκολα και στεγνώνει αμέσως
-Γιατί δεν στάζει
-Και γιατί δεν λεκιάζει τα υφάσματα

Είναι spray, έχει μεγάλη εμβέλεια ψεκασμού και νιώθεις απόλυτα προστατευμένη. Ανάσα. Καλοκαιρινή ανάσα. Είσαι ασφαλής. Και μπορείς να απολαύσεις τις διακοπές σου.