10 Fashion Tips που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη!

Όπως όλα τα κορίτσια έτσι κι εσύ, ανεξάρτητα από το πόσο κιλά είσαι θέλεις να αρέσεις, να είσαι κομψή και φυσικά καλλίγραμμη, κοινώς πιο αδύνατη -η μάχη της κάθε γυναίκας! Ο τρόπος λοιπόν είναι πολύ απλός αρκεί να δώσεις έμφαση στα ρούχα που επιλέγεις και προσοχή στον τρόπο που τα συνδυάζεις. Δεν χρειάζεται κόπος, ούτε κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις επάνω στη μόδα ώστε να ντυθείς σωστά καλύπτοντας με δεξιοτεχνία τις ατέλειες σου.

Και πως γίνεται αυτό; Καταρχάς κάθισε μπροστά στον καθρέφτη, κοιτάξε καθαρά το είδωλό σου και δες αυτό που πραγματικά συμβαίνει με το σώμα σου. Χωρίς φόβο και πάθος εστίασε για πρώτη φορά όχι στις ατέλειες αλλά στα καλά χαρακτηριστικά από το σώμα σου πχ. μπορεί να έχεις κοιλίτσα και να μην σου αρέσει και τόσο αλλά κοίταξε λίγο πιο χαμηλά και ίσως να δεις δύο πολύ ωραία πόδια ή αν δεν έχεις και τόσο σφρυγιλά πόδια σίγουρα έχεις επίπεδη κοιλιά και λεπτά πάνω άκρα. Τόνισε λοιπόν τα “θετικά” – πιο αδύνατα κομμάτια του κορμιού σου και αυτόματα θα δείχνεις πιο αδύνατη.

Αφού λοιπόν κάνεις το τεστ του καθρέφτη είσαι έτοιμη για να κάνεις τις σωστές επιλογές στα ρούχα σου. Το TLIFE σε βγάζει από τον κόπο να σκεφθείς μόνη σου τί πρέπει να προσέξεις και σου συγκεντρώνει τους δέκα βασικότερους κανόνες για να ντυθείς σωστά και να δείξεις πολύ πιο αδύνατη.


Chloe

1. Aν είσαι από τα κορίτσια που μικρές έκαναν μπαλέτο και όλοι τις θαύμαζαν για τα ψηλόλιγνα πόδια τους τότε η πρόταση του να τα αναδείξεις δεν πρέπει να σε ξαφνιάζει και τόσο. Τονίζοντας λοιπόν τα πόδια σου κανείς δεν θα προσέξει τα ίσως περιττά κιλάκια γύρω από την περιοχή της κοιλιάς αφού τα βλέμματα θα είναι στραμμένα αλλού. Φρόντισε να συνδυάσεις τη βερμούδα ή τη φούστα σου με ένα τοπ που θα έχει αρκετό αέρα ώστε να μην τονίσει κανένα περιττό παχάκι της περιοχής. Σημείωσε πως αν αποφασίσεις να κάνεις colour blocking το σκούρο χρώμα να το φορέσεις στην περιοχή με τις ατέλειες πχ. μπλε σκούρα βερμούδα με πορτοκαλί τοπ.


Christian Dior

2. Μία ζώνη στη μέση πάντα κολακεύει αφού αναδεικνύει τις καμπύλες του κορμιού σου και μοιάζει σαν να βάζει μία διαχωριστική γραμμή μεταξύ του πάνω και του κάτω μέρους του κορμιού σου.

3. Από την συγκεκριμένη φωτογραφία προκύπτει ακόμα ένα tip που αξίζει να το ακολουθήσεις: ανέδειξε τους αστραγάλους σου. Επέλεξε παντελόνια που σταματούν πιο ψηλά από τον αστράγαλό σου και συνδύασέ τα με ψηλά πέδιλα ή γόβες. Θα δεις πως αυτόματα το πόδι σου θα φαίνεται πιο ψηλό κι εσύ θα μοιάζεις πιο αδύνατη αφού αφήνεις εκτεθιμένο ένα σημείο που έχει κόκαλο και που αποτελεί δυνατό χαρτί ακόμη και σε εκείνες με αρκετά κιλάκια παραπάνω.


Dolce&Gabbana

4. Αν έχεις το σώμα της απόλυτης Ελληνίδας τότε ταυτίζεσαι αυτόματα με τα μπουτάκια και τα ψωμάκια στην περιφέρεια. Απόφυγε -όσο κομψές κι αν σου φαίνονται- τις φούστες αλλά και τα φορέματα σε pencil γραμμή. Το συγκεκριμένο κόψιμο αγκαλιάζει τις καμπύλες σου και τις κάνει ακόμη πιο έντονες. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις το κορμί σου να μοιάζει ακόμη πιο ευκίνητο μέσα από φούστες και φορέματα σε Α γραμμή.

Με μία τέτοια φούστα αυτό που αξίζει να αναδείξεις είναι το πάνω μέρος του σώματός σου κάνοντας έξυπνους συνδυασμούς με μπλούζες που αφήνουν σε κοινή θέα τα χέρια σου, τους ώμους σου, τον θώρακά σου ακόμη και το ντεκολτέ σου. Τα συγκεκριμένα σημεία είναι πάντα πολύ πιο αδύνατα από το υπόλοιπο κορμί κι αξίζει να τα αναδείξεις.


Jil Sanders

5. Ένας απαράβατος κανόνας ακόμη και για εκείνες που έχουν πολλά παραπανίσια κιλά είναι το V στο λαιμό. Λεπταίνει και είναι σαφέστατα κάτι που εύκολα γίνεται αφού και τα δύο πρώτα κουμπιά από το πουκάμισο σου να αφήσεις ανοιχτά θα δεις πως θα αναδείξουν το σώμα σου.

6. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα παπούτσια που επιλέγεις να φορέσεις. Δεν είναι μόνιο το τι είναι στη μόδα που παίζει ρόλο στην επιλογή που θα κάνουμε αλλά και το τι μας κολακεύει και μας προσθέτει χάρη. Το παπούτσι λοιπόν είναι παντοδύναμο και τα ψηλά τακούνια είναι το must wear αν θέλεις να δείχνεις ψηλόλιγνη. Πρόσεξε: αν οι γάμπες σου δεν είναι και τόσο αδύνατες μην επιλέξεις γόβες με λουράκι ενώ κάνε πολλές πρόβες ώστε να πάρεις το σωστό ζευγάρι ankle boots για τα πόδια σου.


Viktor&Rolf

7. Aν έχει περιττά κιλάκια στην κοιλιά είτε ακόμη και έντονη περιφέρεια φόρεσε την φούστα σου ψηλά στη μέση και όλες οι ατέλειες θα εξαφανιστούν δια μαγείας. Φυσικά ο συνδυασμός με ψηλές γόβες θα σε κάνουν να δείχνεις πιο ψηλή.

8. Ένα μεσάτο σακάκι πάντα κολακεύει την σιλουέτα αφού αναδεικνύει τη μέση σου και καλύπτει ατέλειες. Πρόσθεσέ το επάνω από το ντύσιμό σου ακόμη κι αν είναι casual πχ. ένα τζιν στενό, με ένα t-shirt σε συνδυασμό με μαύρο σακάκι από πάνω κι ένα στιλάτο κασκόλ μπορούν να φορεθούν σε όλες τις ώρες της ημέρας.
Το μόνο που θέλω να σε κάνω να προσέξεις είναι τo μήκος από το σακάκι σου μέχρι που θα είναι ώστε να σε κολακεύει. Σημείωσε πως αν τα πόδια σου δεν είναι το hightlight του σώματός σου τότε το σακάκι σου είναι καλό να σταματάει ή πιο πάνω από το κόκκαλο της λεκάνης είτε κάτω από τους γοφούς σου. Φυσικά και η ζακέτα είναι μία στιλάτη εκδοχή που θα καλύψει εύκολα πολλές ατέλειες.


Moschino

9. Το κρουαζέ σε φορέματα και μπλούζες έχει αποδείξει μέσα στο χρόνο πως είναι εκεί για να κολακεύει την σιλουέτα σου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως όλες οι εγκυμονούσες το έχουν ως πρώτη επιλογή αφού αναδεκνύει τη μέση και το μπούστο σου και έχει πολύ θηλυκή γραμμή.

10. Ένα παντελόνι ψηλόμεσο μέχρι τον αφαλό ή έστω πάνω από τα κόκαλα της λεκάνης σου είναι πάντα μία επιλογή που κολακεύει αφού κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά. Δοκίμασέ το σε cigarette γραμμή συνδυασμένο με στενό τοπ και θα δεις πως αμέσως το σώμα σου θα δείχνει ψηλόλιγνο. Αν οι αναλογίες σου δεν το επιτρέπουν τότε φόρεσε ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε πιο loose (χαλαρή) γραμμή διατηρώντας πάντα στενό το πάνω μέρος και πρόσεξε το παντελόνι να μην ανοίγει στην περιοχή των γοφών αφού θα σου προσθέσει πολλούς αχρείαστους πόντους.


Μοschino

Read More

And More