10 μυστικά που κάνουν το στιλ της Meghan Markle ξεχωριστό

Η Meghan Markle έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και όλος ο πλανήτης έχει στραμμένα τα βλέμματα ξανά στο βασιλικό ζεύγος που ζει πλέον στην άλλη πλευρά του ωκεανού!

Η Markle έχει καταφέρει από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην βασιλική οικογένεια, να μας εντυπωσιάσει με το στιλ της. Είτε πρόκειται για κάποιο επίσημο κάλεσμα, είτε για μια επίσκεψη σε ιδρύματα με παιδιά, η σύζυγος του Πρίγκιπα Harry κάνει πάντα τους συνδυασμούς που ξεχωρίζουν.

Το 2019 στη fashion μηχανή αναζήτησης, Lyst, η Μarkle ήταν η γυναίκα με την μεγαλύτερη επιρροή.

Χωρίς ακραίες επιλογές, με ιδιαίτερη αγάπη στα midi κομμάτια και στις tailored φόρμες, έχει καταφέρει να γίνει style icon. Μπορεί οι εμφανίσεις της να μην είναι τόσο συχνές πια, καθώς το ζευγάρι εδώ και καιρό έχει απομακρυνθεί από το Μπάκιγχαμ, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η δούκισσα μας έχει χαρίσει μερικά στιλιστικά μαθήματα που αξίζει να βάλουμε στην ζωή μας.

  1. Λατρεύει τα skinny jeans και τα συνδυάζει στις πιο casual εμφανίσεις της, με μποτάκια για extra style και ύψος.

2. Το boho δεν το συνηθίζει παρόλα αυτά για την πρώτη της εγκυμοσύνη της διάλεξε μερικά iconic boem φορέματα, όπως αυτό της Carolina Herrera, που ταίριαζαν τέλεια με το σώμα της και την επίσημη περίσταση.

3. Τα prints επίσης είχαν την τιμητική τους στην πρώτη της εγκυμοσύνη της, με mini φορέματα συνδυασμένα με σακάκια να δημιουργούν το πιο σοφό τρικ για την σιλουέτα της.

4. Τα shirt φορέματα έχουν ξεχωριστή θέση στην ντουλάπα της και τα έχει σε πολλά χρώματα.Τα φοράει με εσπαντριγιες και σκουλαρίκια σε έντονα χρώματα.

5. Ορκίζεται στο camel παλτό και το φοράει πάντα, είτε κουμπωμένο είτε ριγμένο στους ώμους της όπως εδώ.

6. Μονοχρωμίες που δίνουν σοφιστικέ ύφος στο look. Eδώ με καφέ σύνολο παραδίδει μαθήματα στιλ για πρωινές εμφανίσεις με άποψη.

7.Το midi φόρεμα είναι από τις επιλογές που φοράει ξανά και ξανά γιατί ξέρει ότι αποτελεί την επιτομή της κομψότητας.

8. Λατρεύει τα μαύρα παντελόνια τα φοράει συνέχεια με σακάκι με slingbacks και πάντα έχουν μία ξεχωριστή θέση στην γκαρνταρόμπα της.

9. Οι nude γόβες είναι σήμα κατατεθέν της και τις φοράει σχεδόν με όλα της τα σύνολα. Το τέλειο παπούτσι για να ολοκληρώνεται το ντύσιμο σου με chic τρόπο.

10. Τα σακάκια αποτελούν ένα πανωφόρι όχι μόνο για επίσημα σύνολα αλλά και για πιο casual look όταν τα συνδυάζει με t shirt.

Read More

And More