Πουκάμισο: Το ιδανικό top για αυτόν τον καιρό!

Είναι αυτή η εποχή που ανοίγεις την ντουλάπα και δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Οι καιρικές συνθήκες σε έχουν μπερδέψει κάπως, ακόμα δεν έχεις προλάβει να μαζέψεις τα χειμωνιάτικα ρούχα και σίγουρα δεν έχεις προλάβει να αποκτήσεις κάποιο νέο κομμάτι που θα κάνει ακόμα πιο fresh το στιλ σου.

To καλύτερο top αυτή την στιγμή είναι το πουκάμισο, αέρινο και δροσερό, με μανίκια που ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με τις διαθέσεις του καιρού και πολύ στιλάτο.

Μπορείς λοιπόν να το ξεχωρίσεις από όλα τα υπόλοιπα top σου, να το βάλεις στην άκρη και μετά από αυτό το θέμα να το “εκμεταλλευθείς” με τον ιδανικό τρόπο. Παρακάτω, από ότι κατάλαβες, θα βρεις στιλιστικές συμβουλές για να το αναδείξεις με στιλ και όπως προτάσσουν οι νέες τάσεις.

@alexachung

Η Alexa επιλέγει ένα vintage satin πουκάμισο που φοράει με ψηλόμεσο παντελόνι και το τέλειο είναι ότι αυτό το look δεν έχει εποχές, άνετα πας για summer drink αλλά και στο…ρεβεγιόν.

@carodaur

Total white με τον πιο κομψό τρόπο, λευκό πουκάμισο, λευκό παντελόνι και mules, σκέφτεσαι κάτι πιο στιλάτο για τώρα;

@jeandamas

Πουκάμισο με κοντό μανίκι και λουλούδια για την γαλλίδα Jeane Damas που συνδυάζεται τέλεια τώρα με όλα σου τα denim κομμάτια.

@carodaur

To πουά πουκάμισο είναι κλασική αξία και φέτος θα δείξει τέλειο με ένα ροζ παντελόνι και λευκά πέδιλα.Συνταγή για πολλά like.

@carolinedemaigret

Οι γήινοι τόνοι είναι επίσης τέλειοι για αυτή την εποχή, ένα χακί πουκάμισο αποδεικνύεται το τέλειο top για τα μπεζ και τα λευκά σου παντελόνια και σίγουρα θα δώσει safari city sytle στην εμφάνιση σου.

@katebosworth

Μην ξεχνάμε τα χαριτωμένα καρό που όλες έχουμε στην ντουλαπα μας καιρός να τα χαρούμε τώρα με τζιν και ψάθινες τσάντες μέσα στην πόλη.

Το τζιν πουκάμισο γίνεται η πιο σωστή επιλογή για τα πολύχρωμα παντελόνια μας και έτσι μπορείς να φορεσεις κάθε μέρα κομμάτια που προόριζες μόνο για τις διακοπές σου.

Ένα χρωματιστό μονόχρωμο πουκάμισο επίσης είναι η καλύτερη επένδυση για τώρα, το φοράς με όλα και ανάλογα το χρώμα που θα διαλέξεις σε φωτίζει σωστά.

@sezane

Floral πουκάμισο που δίνει πάντα ένα cute αποτέλεσμα στην εμφάνιση σου, σίγουρα θα το συνδυάσεις με μονόχρωμα κομμάτια και το τζιν σου αλλά δες μήπως κάνεις κάτι ανατρεπτικό και το βάλεις με άλλο print όπως πουά ή ρίγες.

Πουκάμισο με ρίγες, ανδρικό που θα δείξει στιλάτο με βερμούδες ή τζιν φούστες ή ακόμη και με midi φούστες φορεμένο από πάνω σαν long top!

@oliviapalermo

Mε γιακά mao που δίνει πα΄ντα ένα σοφιστικέ και στιλάτο αποτέλεσμα, ενώ δείχνει ιδανικός συνδυσμός με ανδρικά παντελόνια και shorts.

 

Read More

And More