To iconic style της Kate Moss!

Η Kate Moss έχει ένα iconic style, από τότε που κυριαρχούσε στη σκηνή του modeling στις αρχές της δεκαετίας του ’90 μέχρι και σήμερα.Η αισθητική της έχει αλλάξει ελάχιστα, παραμένοντας ακόμη και σήμερα απόλυτα σύγχρονη.Η Moss ποτέ δεν δείχνει σαν να προσπάθησε πολύ, που αυτό αυτομάτως δείχνει ότι το στυλ της είναι cool, fun, sexy και young. Λατρεύει το vintage style και σαν έφηβη αγόραζε second hand κομμάτια από το Portobello Market.

Σαν απόλυτο fashion icon σπάνια ντύνεται με βάση τις τάσεις,  αυτό είναι το κλειδί για το διαχρονικό στυλ της και μαζί με μια κυρίως ουδέτερη παλέτα από μαύρο, γκρι και μπλε, βοήθησαν το στυλ της να διατηρηθεί τόσα χρόνια, γι’ αυτό βλέπουμε φωτογραφίες της πριν από 20 χρόνια να δείχνουν στιλιστικά σωστές ακόμη και σήμερα.

Λατρεύει το rock, punk style, τις γούνες, τα seventies φορέματα, τις μπότες, τα leather items, τα suede μποτάκια και τα μεταξωτά μαντήλια, παρόλα αυτά σε κάθε της εμφάνιση θα ανακαλύψεις και μία νέα λεπτομέρεια που θα σε κάνει να αναρωτιέσαι πως το σκέφτηκε!

Σήμερα θα κάνουμε ένα απολαυστικό αφιέρωμα στο μοναδικό της style και θα μάθουμε μέσα από statement εμφανίσεις της μερικούς κανόνες για ένα iconic style!

Η Kate Moss και Jamie Hince την επόμενη μέρα του γάμου τους, η Κate με ένα vintage σύνολο σε aqua αποχρώσεις θα μας μείνει αξέχαστη, ενώ θα μας αποδείξει για μία ακόμη φορά την αξία του vintage styling.

asian style jacket γίνονται το τέλειο πανωφόρι σε ένα total black look και σίγουρα του δίνουν το twist που χρειάζεται αποφεύγοντας το κλασικό μαύρο.

Τα καλοκαίρια λατρεύει τα μακριά φορέματα και το boho beach style, επιλέγει χρώματα που σπάνια φοράει τον χειμώνα με το ροζ να κυριαρχεί ενώ τα συνδυάζει με flat leather sandals.

New military ύφος με τον απόλυτο συνδυασμό, όλες οι αποχρώσεις του πράσινου σε ένα υπέροχο συνδυασμό που την διαφορά κάνει το crop leather jacket αλλά και τα suede booties.

Ενα κιμονό μπορεί να κάνει update το βασικό σου look με τζιν και t shirt και έτσι να δημιουργήσεις ένα εντελώς νέο σύνολο για όλη μέρα.

Aνδρικά ρούχα συνδυασμένα με sparkling γόβες γίνονται ένα iconic look, εδώ η Κate Μοss φοράει κομμάτια από την Dior Men’s line και αποδεικνύει ότι το androgyno style είναι αξεπέραστο.

Λατρεύει τα καπέλα, το καλοκαίρι προτιμά ψάθινα με vintage αισθητική και τα φοράει με boho maxi φορέματα σε ένα υπέροχο holiday ύφος.

Τα skinny jeans είναι ένα από τα signature κομμάτια του style της.Τα συνδυα΄ζει με fancy παπούτσια αλλά και punk t shirt σε εμφανίσεις που θυμίζουν band girl.

Tο masculine style μπορεί αν αλλάξει εντελώς ύφος αν ξεφύγεις από τα καθιερωμένα υφάσματα και επιλέξεις μεταξωτά και metallic που θα δώσουν ένα πιο seventies vibe στο ντύσιμο σου, εδώ η Kate το συνδυάζει με ένα απλό t shirt και platform πέδιλα.

Βoho tops και πολλά κοσμήματα είναι μία συνηθισμένη επιλογή της και πάντα τα συνδυάζει με skinny jeans, μπορείς και εσύ να το αντιγράψεις!

Το leopard είναι το αγαπημένο της print σε παλτό και το φοράει συνέχεια, είτε με casual σύνολο είτε με posh βραδινό σύνολο.

Οι ολόσωμες φόρμες αποτελούν ένα κομμάτι κλειδί στην ντουλάπα της και τις φοράει πάντα με suede booties κάνοντας εμφανίσεις που μας αρέσουν πάρα πολύ!

Τ-shirt τα αγαπημένα της, με skinny jeans και μποτάκια αποτελούν την ”στολή” της και μας δείχνει πόσο απλά μπορεί δημιουργήσεις μία τέλεια city εμφάνιση.

Τα πουκάμισα τα λατρεύει και τα λευκά ειδικά τα λευκά που το κουμπώνει μέχρι πάνω και τα χρησιμοποιεί σαν βασικά top σε πολλά καθημερινά της look!

Read More

And More