2020 Goals: Κάνε την γκαρνταρόμπα σου να δουλεύει με 8 super tips!

Ανοίγεις την ντουλάπα σου και δεν έχεις τι να βάλεις; Δεν ξέρεις πως να συνδυάσεις τα ρούχα σου και καταλήγεις να φοράς τα ίδια και τα ίδια; Νιώθεις ότι δεν αξιοποιείς τα ρούχα και τα αξεσουάρ που έχεις ήδη, ενώ συνεχίζεις να ψωνίζεις καινούργια πράγματα και όλα αυτά δεν…αποδίδουν τελικά!

Σήμερα θα κάνουμε ένα ωραία style class και θα σου δώσω μερικές συμβουλές ώστε αυτή την χρονιά που μόλις ξεκινάει να έχεις μία χρηστική γκαρνταρόμπα να έχεις μία ντουλάπα που δουλεύει σωστά!

Δεν χρειάζεται να αγοράζεις συνέχειά new items, άλλωστε η νέα μεγάλη τάση είναι wear more buy less και σίγουρα εσύ σαν fresh κορίτσι δεν θα είσαι αντίθετη στο παγκόσμιο αυτό ρεύμα.

Άνοιξε την ντουλάπα σου και δες καλύτερα, σίγουρα έχεις πράγματα που μπορείς να αξιοποιήσεις σωστά και με αποτελεσματικό τρόπo, το μόνο που χρειάζεται είναι μία καινούργια ματιά στα ρούχα που ήδη έχεις και μία οργάνωση ώστε να απαλλαχτείς από περιττά κομμάτια που πιάνουν τόπο και δεν φοράς πια.

Πάμε να δούμε 8 χρήσιμα tips ώστε να κάνεις την ντουλάπα σου φέτος να αποδίδει στο 100% τοις 100%!

Φωτογραφίες Getty Images @aks

  1. Φόρεσε πανωφόρια λιγότερο κλασικά

Σίγουρα έχεις κάποια παλτό, κάποια πανωφόρια, που τα φοράς πιο σπάνια, είτε γιατί έχουν επίσημο ύφος, είτε γιατί δεν είναι τόσο ευκολοφόρετα! Ένα leopard πχ παλτό δύσκολα θα αντικαταστήσεις το κλασικό σου μαύρο ή camel στα everyday σύνολα σου, όμως είναι εκεί και σίγουρα μπορείς να το αξιοποιήσεις φέτος βάζοντας στο στην everyday λίστα σου. Με basic black look ή με denim είναι μία πρόταση.

2. Αξεσουάρ που δίνουν ύφος στο ντύσιμο σου

Σίγουρα έχεις ένα συρτάρι γεμάτο με κοσμήματα, στέκες ή head pieces που δεν φοράς ποτέ! Άνοιξε το και τοποθέτησε τα όλα πάνω στο κρεββάτι θα βρεις σίγουρα κάποια που θα σου φανούν super cool για αυτή την σεζόν. Μία χρωματιστή σκέκα ή ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια μπορούν να δώσουν στην εμφάνιση σου αυτό το new twist που χρειάζεσαι!

3. Παπούτσια που έχεις για…καλά!

Όλες αγαπάμε τα sneakers όλες φοράμε άνετα παπούτσια στην δουλειά μας, μαζί σου! Παρόλα αυτά μπορείς κάποια παπούτσια που έχεις στην…ντουάπα για καλές μόνο εμφανίσεις να αξιοποιηθούν ώστε να δώσεις style σε ένα basic σύνολο σου. Μetallic αποχρώσεις snake pritns ή statement μπότες μπορούν να φορεθούν χωρίς να είσαι καλεσμένη σε glam event.

4. Τα δερμάτινα είναι πάντα cool

Τα δερμάτινα ειναι all time classic φόρεσε τα κάθε μέρα με πουλόβερ και edgy αξεσουάρ και μην τα αφήνεις στην ντουλάπα σου.Μία εικόνα 1000 λέξεις δες το look που σου προτείνω και…ξεκίνα!

5. Ποτέ μην λες όχι σε μία ζώνη

Ακόμη και ένα παλτό ή το κλασικό σου σακάκι που φοράς και ξαναφοράς στο γραφείο με μία stylish ζώνη θα πάρει νέα μορφή. Ανακάλυψε ξανά τις ζώνες που έχεις στο συρτάρι τοποθέτησε τις σε ένα σημείο ώστε  να τις βλέπεις, και συνδύασε τις με τα πουλόβερ σου με τα πανωφόρια σου ώστε να ξαναδείς… αλλιώς ρούχα που φοράς κάθε μέρα!

6. Τα ρούχα του…ρεβεγιόν δεν τα εξαφανίζεις

Πλέον δεν υπάρχουν εποχές και σίγουρα δεν υπάρχουν και περιστάσεις για τα ρούχα! Κομμάτια sequin άνετα…βγαίνουν στο δρόμο και πρωί με υπέροχα πουλόβερ και minimal συνδυασμούς δίνοντας στην εμφάνιση κάτι από it girl!

7. Vintage

Έχεις πράγματα απο το…πανεπιστήμιο ή της μαμάς σου στην ντουλάπα σου; Ξεκαθάρισε ποιά είναι κομμάτια που αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία και βάλτα στην ζωή σου ξανά! Ενα 80΄s jacket, ένα ζακετάκι ρομαντικό, ένα printed μεταξωτό πουκάμισο δεν μένουν χωρίς χρήση αλλά συνδυάζονται σε new urban style!

8. Φορέματα

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ωραίο φόρεμα! Μέτρησε όσα έχεις και άρχισε να τα φοράς. Με μπότες τον χειμώνα και ζιβάγκο αν κρυώνεις και το καλοκαίρι με εσπαντρίγιες, καμία εμφάνιση με ένα όμορφο φόρεμα δεν περνάει απαρατήρητη!

 

 

 

 

Read More

And More