3 από τις πιο κυρίαρχες τάσεις της μόδας στις βιτρίνες του Τlife!

Boho, Goth και Lolita: Τρεις δυνατές τάσεις που επικράτησαν στα catwalks του φθινοπώρου που έρχεται και η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα μετά από έρευνα αγοράς επέλεξε και σου προτείνει τα ωραιότερα fashion items για να υιοθετήσεις αυτή που σε εκφράζει, με τον καλύτερο τρόπο!

Ποιά θα επιλέξεις λοιπόν;

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της Σοφίας…

/
Η χαλαρή διάθεση και η 70s κουλτούρα έρχονται στο προσκήνιο και αυτή τη σεζόν μέσα από τη boho τάση. Οι οίκοι Chloé, Burberry Prorsum, Isabel Marant και Etro τοποθέτησαν αυτή την αισθητική στα σύνολά μας μέσα από τα printed μοτίβα, τις αέρινες γραμμές και τα suede στοιχεία.

Kάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές

/
Η νέα σεζόν για τους οίκους Givenchy, Alexander Wang, Tom Ford, Alexander McQueen ξεκινάει με σκοτεινή διάθεση και gothy vibes! Must θεωρούνται οι δερμάτινες λεπτομέρειες, τα βικτωριανά outfits και τα edgy αξεσουάρ!

Kάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές

/Η θηλυκότητα αναδεικνύεται αυτή τη σεζόν μέσα από χαριτωμένα σύνολα, που θα σε κάνουν να νιώθεις γλυκιά και sexy! Τα χρώματα θυμίζουν ζαχαρωτά και τα αξεσουάρ παιχνίδια για μικρές κυρίες. Η νέα τάση ονομάζεται ”Lolita” και την είδαμε μέσα από τους οίκους Chanel, Dolce & Gabbana, Prada, Dior!

Kάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές

Read More

And More