Site icon TLIFE

3 εύκολα tips για να διατηρείς την τσάντα σου σαν καινούρια!

Με την τσάντα μας έχουμε μία σχέση πάθους! Την κουβαλάμε μαζί μας κάθε μέρα, έχει μέσα όλα όσα έχουμε ανάγκη, ώστε να νιώθουμε safe όταν αφήνουμε το σπίτι, και πάντα -μα πάντα!- θέλουμε να είναι σε τέλεια κατάσταση. Της φερόμαστε με φροντίδα (πολλές φορές στο εστιατόριο έχει τη δική της θέση), σπάνια την ακουμπάμε κάτω και ποτέ δεν την αφήνουμε όπου να ‘ναι. Φυσικά, καμία δεν θέλει να κουβαλάει μία τσάντα βρώμικη και φθαρμένη, αλλά είναι λίγες οι φορές (παραδέξου το) που περιποιείσαι, όπως θα έπρεπε, την τσάντα σου.

Γι’ αυτό και σήμερα θα σου πω τρία εύκολα tricks που θα κάνεις για να διατηρείς την τσάντα σου σαν καινούρια!

 

1. Βάλε θήκες!

Για να μην βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να ανοίξεις την τσάντα σου και να έχει λεκέδες από μελάνι ή κραγιόν, άκουσε τι πρέπει να κάνεις: χρησιμοποιείς μικρές θήκες και δεν βάζεις “χύμα” τα πράγματά σου μέσα στην τσάντα. Μία μικρή θήκη για τα καλλυντικά σου, άλλη για στυλό και σίγουρα μία τρίτη για να βάλεις κάποιο σνακ που ίσως κουβαλάς .

2. Σωστή αποθήκευση!

Μην πετάς την τσάντα σου, όπως να ‘ναι όταν επιστρέφεις σπίτι, αλλά αντιθέτως τοποθέτησέ την σωστά στο ντουλάπι που την τακτοποιείς όρθια, χωρίς τα λουράκια της να είναι πιεσμένα, και αν έχεις σκοπό να την αφήσεις καιρό σε αυτή τη θέση καλύτερα να τη βάλεις και στη θήκη της!

3. Εβδομαδιαία καθαριότητα!

Αφιέρωσε μία μέρα, ώστε να την καθαρίσεις. Πέρνα την με ένα υγρό πανάκι εξωτερικά, ώστε να φύγουν λεκέδες και σκόνη, και χρησιμοποίησε υγρά μαντηλάκια για το εσωτερικό της. Βασική κίνηση; Την αδειάζεις και την γυρνάς ανάποδα, ώστε να φύγουν όλα τα… σκουπιδάκια.

© 2024 tlife.gr