3 fashion brand που μάθαμε από την royal family!

Είναι γεγονός ότι μία εμφάνιση από την Βασιλική οικογένεια, αρκεί για να μπει αμέσως ένα fashion label στον fashion χάρτη! Μία φωτογραφία μπορεί να κάνει update το label, να γίνει viral και αμέσως best seller.

Δεν θα ξεχάσουμε τα φορέματα που φόρεσε η Diana που έγιναν όλα ανάρπαστα, αλλά και τα new style που έχει φέρει η Kate Middleton με όχι τόσο διάσημους σχεδιαστές. Σήμερα θα σου μιλήσω για 3 brand που μας έμαθε η Royal family και είναι huge!

 

1.Christian Dior

Πολύ καιρό πριν ο οίκος Dior γίνει ένα παγκόσμιο label, η Princess Margaret ήταν φανατική θαυμάστρια. Σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού People, η πριγκίπισσα φορούσε Dior από το 1947, και τόσο οι επιλογές της όσο και η βαθιά φιλία με τον σχεδιαστή, έκαναν τον οίκο διάσημο σε ένα εντελώς νέο κοινό!

 

2.Hunter boots

Οι μπότες Hunter ήταν για αιώνες αγαπημένες των royals, τόσο στις off dutty εμφανίσεις τους, αλλά και στις πιο country στιγμές. Μία εμφάνιση όμως της Diane το 1981 ήταν αυτή που απογείωσε το shoe brand σε απόλυτο fashion label, και οι γαλότσες έγιναν trend!

 

3.Issa London

Στην επίσημη ανακοίνωση των αρραβώνων της, η Κate Middleton εμφανίστηκε με ένα μπλε φόρεμα που όλοι αναρωτήθηκαν τι ήταν. Το φόρεμα αμέσως έγινε global hit και το brand Issa London πούλησε το ίδιο κομμάτι σε 43 χώρες. Ένα νέο fashion brand μόλις είχε γίνει huge!

Read More

And More