3 fashion items που θα έβαζε σίγουρα στην ντουλάπα σου η Kim Kardashian

H Κim Kardashian είναι fashion icon και έχει και το δικό της προσωπικό style που αποτελεί σημείο αναφοράς με μοναδικές επιλογές που την χαρακτηρίζουν.

Sexy με αγάπη στους γήινους τόνους και sequin επιλογές σε επίσημες εμφανίσεις διαθέτει μία συγκεκριμένη αισθητική που την έχει κάνει να ξεχωρίσει και να έχουμε πλέον στο μυαλό μας ξεκάθαρα το Κim’s style.

Yπάρχουν όμως fashion 3 κομμάτια που αν ανοίγαμε την ντουλάπα της σίγουρα θα τα βρίσκαμε και αν θες να έχεις και εσύ το δικό της style θα πρέπει να τα βάλεις και στην δική σου σύντομα.

Ποδηλατική βερμούδα


Αν έπρεπε να σκεφτώ μία celebritie που καθιέρωσε αυτό το huge trend τότε σίγουρα το όνομα της Kim θα ήταν αυτό.Την φοράει σχεδόν από πάντα με ότι θέλει και δείχνει να έχει βρει το κομμάτι που της ταιριάζει άψογα!

Βody

Έχει σε όλα τα χρώματα αλλά το nude body είναι το αγαπημένο της. Με vinyl φούστες αλλά και…σκέτο είναι το κομμάτι που έχει στις περισσότερες λήψεις της στο instagram.

Kουστούμι

Μπορεί να την έχεις στο μυαλό σου sexy αλλά δεν είναι οι λίγες φορές που η Κim επιλέγει κουστούμι για επίσημες εμφανίσεις και της ταιριάζει και αυτό πολύ. Ποτέ με σουτιέν πάντα με statement παπούτσια.

Read More

And More