3 φούστες για τα look του ρεβεγιόν!

Τα φορέματα έχουν την τιμητική τους στις γιορτές, αλλά οι φούστες δίνουν ακόμη πιο stylish αποτέλεσμα. Σήμερα σου έχουμε βρει τις 3 φούστες που είναι ιδανικές για τα party look, και το βασικότερο θα τις βρεις παντού σε όλες τις αγαπημένες οικονομικές αλυσίδες. Είναι από μόνες τους statement κομμάτι άρα με ένα basic top μπορείς να κάνεις ένα super look.

 

1.Sequin skirt

Η sequin φούστα ή αλλιώς η φούστα με τις παγιέτες, είναι απόλυτο Christmas item. Λαμπερή και εντυπωσιακή, αρκεί από μόνη της να γίνει ένα celeb σύνολο. Σε midi ή mini μήκος μπορείς να την συνδυάσεις με lingerie top για sexy αποτέλεσμα και πέδιλα. Μην προσθέσεις κοσμήματα σε μία τέτοια εμφάνιση, και αν θες φόρεσε την και στο Christmas lunch με ένα πουλόβερ.

 

2.Metallic skirt

Οι μεταλλικές λάμψεις δίνουν πάντα glam αέρα με μία κίνηση. Η αγαπημένη σου pleated metallic skirt είναι πολύ σωστή επιλογή για το ρεβεγιόν. Φόρεσε την με λευκό chic top, και μία west ζώνη στην μέση. Στα παπούτσια έχεις πολλές επιλογές, ankle boots, pumps, μπότες.

 

3.Τu-tu skirt

Tην αγαπήσαμε από το sex and the city, και πάντα θα είναι το κομμάτι που θυμίζει princess look. Mας αρέσει πολύ με fresh young styling, t-shirt, booties, και hair accessories. Αν έχεις μαύρη ή μία pastel είναι super επιλογή!

Read More

And More