3 ρούχα που φοράνε οι Γαλλίδες το χειμώνα και είναι so cool

Πολλές φορές σου έχουμε γράψει για το french style. Ok έχουμε μία αδυναμία και δεν κρύβεται. To style που έχουν οι Γαλλίδες είναι μοναδικό, είναι πάντα άψογα ντυμένες, αλλά αυτό που μας κάνει να τις ζηλεύουμε, είναι ότι δεν δείχνουν να έχουν προσπαθήσει πολύ, και ότι δεν ακολουθούν με υστερία τα trends!

Ας δούμε σήμερα 3 κομμάτια που οι Γαλλίδες αγαπούν να φορούν τον Χειμώνα, και μπορείς και εσύ να τα αποκτήσεις, αν και είμαι σίγουρη ότι τα έχεις, αλλά δε τα φοράς τόσο συχνά!

 

1. Faux Fur

Το πανωφόρι τον Χειμώνα είναι βασικό κομμάτι και μπορεί να απογειώσει ή να καταστρέψει το look σου. Ξέχνα puffer jacket, parka, παλτό και βγάλε από την ντουλάπα σου ή της μαμάς σου την faux fur που υπάρχει. Συνδύασε την ιδανικά με ψηλόμεσο jean σε crop γραμμή (όπως το φοράει η Jeanne Damas ), με πουλόβερ ή πουκάμισο, και μην προσθέσεις φουλάρια αλλά ένα μεταξωτό μαντήλι είναι ok αν κρυώσεις.

 

2. Βελούδινο φόρεμα

Φέτος είναι huge trend και όλες μπήκαμε στον πειρασμό να δοκιμάσουμε κάτι velvet. Στη Γαλλία το βελούδο είναι βασική προϋπόθεση για chic styling όταν πρόκειται για ένα cool celeb dress. Διάλεξε ένα σε μαύρο χρώμα, ρίξε ένα tuxedo blazer στους ώμους, φόρεσε πέδιλα με μαύρο διάφανο καλσόν και έχεις το french revegion look.

 

3. Oversized πουλόβερ

Τα μεγάλα πουλόβερ σου θυμίζουν weekend με το αγόρι σου που εσύ κρυώνεις και αυτός σου δίνει το πλεκτό του για να ζεσταθείς. Στο Παρίσι τα πράγματα είναι διαφορετικά και μάθε τώρα τι μπορείς να κάνεις με το oversized πουλόβερ πέρα από cocooning. Συνδύασε το με denim παντελόνι μία μέρα που δεν χρειάζεσαι πανωφόρι και booties, φόρεσε γυαλιά και κράτησε μία small tote bag. Το ξεχασμένο πουλόβερ σου μόλις έκανε check in στο χάρτη του french style!

 

 

Read More

And More