3 μυστικά για να διατηρείς τα suede παπούτσια σου σαν καινούργια!

Όλοι έχουμε ένα ζευγάρι suede dessert boots, και ναι, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να τα φορέσουμε με όλα τα denim spring σύνολα. Τόσο ο Χειμώνας με τις ακραίες καιρικές συνθήκες, όσο και ο άστατος καιρός στην αρχή της Άνοιξης, μπορούν να δημιουργήσουν πολλά θέματα στα αγαπημένα suede booties.

Eγώ θα σου δώσω 3 tips ώστε να τα έχεις πάντα σε άψογη φόρμα, εύκολα και χωρίς κόπο.

 

1.Προστατευτικό sprey

Όπως εσύ δεν πας πουθενά χωρίς την αντηλιακή σου, έτσι και με τα suede μποτάκια σου, πρέπει να έχεις προνοήσει πριν τα εκθέσεις σε ήλιο, βροχή κ.λ.π. Υπάρχουν λοιπόν, στο εμπόριο παντού ειδικά spery, (οικονομικά) που μπορείς να τα ψεκάσεις, και να δημιουργήσεις αυτόματα ένα πλέγμα ασφάλειας, ώστε να μην ταλαιπωρούνται από ήλιο, βροχή, σκόνη. Έτσι σταματάς την καταστροφή πριν καν ξεκινήσει.

 

2. Tαλκ για τους λεκέδες

Εάν πέσει κάτι υγρό, το σκουπίζεις αμέσως με στεγνό πανί πολύ καλά, και αμέσως μετά βάζεις ταλκ, το αφήνεις όλο το βράδυ, και την επόμενη το αφαιρείς με ένα βουρτσάκι. Κάνει θαύματα!

 

3. Ατμός για να δείξει καινούργιο
Aν τα μποτάκια σου έχουν χάσει την πρώτη τους ”νιότη”, δείχνουν δηλαδή πολυφορεμένα, κράτησέ τα 5 λεπτά πάνω από ατμό, άφησέ τα στεγνώσουν και βούρτσισέ τα δυνατά με ένα ειδικό βουρτσάκι. Αυτό το mini lifting θα τα κάνει να “ξανανιώσουν”.

Read More

And More