3 τσάντες που μπήκαν στην wish list του 2018!

Μία μεγάλη τσάντα έχει την θέση της στην ντουλάπα σου, γιατί χωράει τα πάντα και -ναι- της έχεις αδυναμία! Συνήθως μία large shoulder ή tote bag είναι η τσάντα που θες και αυτή που θα δώσεις κάτι παραπάνω, ώστε να αποκτήσεις μία επώνυμη. Σκέφτεσαι ότι είναι μία επένδυση ζωής αφού θα την κρατάς για πάντα.

Σήμερα θα σου μιλήσω για 3 small bags που δεν είναι σίγουρα η πρώτη σου επιθυμία, αλλά αν έχεις ήδη αποκτήσει την large bag, είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Μία small bag επώνυμη που δεν την κρατάς κάθε μέρα… αλλά θα θυμάσαι την εμφάνιση που την κράτησες.

 

1. Η Gucci Dionysus GG bag

Mία Gucci handbag είναι το όνειρο κάθε γυναίκας και η Dionysus GG Gucci handbag θα είναι στην κορυφή της wish list σου για το 2018. Μπορείς να την κρατήσεις, αλλά και να την κρεμάσεις στο ώμο, ανάλογα με την περίπτωση. Είναι πολύ πρακτική γιατί τη σετάρεις και πρωί και βράδυ. Eπέλεξε μία με GG prints αφού η logo εκδοχή είναι so hot τώρα!

 

2.Τhe Chloe Pixie bag

Δεν είναι μεγάλη, δεν είναι πρακτική, δεν την κρατάς εύκολα βράδυ, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό αυτή την τσάντα του οίκου Chloe. Είναι υπέροχη, είναι cute και μπαίνει στην wish list μας για το 2018!

 

3.The J.W Anderson pierce bag

Την είδαμε παντού στην fashion week και θα συνεχίσουμε να την βλέπουμε. Τα καλά νέα είναι ότι βγαίνει σε πολλά χρώματα και σε shearling εκδοχή για τον Χειμώνα. Μπορείς να την φορέσεις και cross body. Ένα νέο classic είναι εδώ!

Read More

And More