3 βασικοί κανόνες για τα κοσμήματα που δεν πρέπει να “σπας”!

Aπό τις πολλές αλυσίδες στο λαιμό, μέχρι τα statement σκουλαρίκια και τα πολλά διαφορετικά δαχτυλίδια, όλα επιτρέπονται όταν μιλάμε για κοσμήματα. Ωστόσο, στη λίστα με τα trends πάντα υπάρχουν κάποιοι κανόνες για σωστό layer, απαραίτητο styling -στα πιο bold κομμάτια- και κυρίως κανόνες, ώστε να κρατήσεις τον τρόπο που φοράς τα κοσμήματα σου… on the right side of chic.

Παρακάτω, λοιπόν, σου παραθέτω έναν μικρό οδηγό με τα τρία βασικά tips που θα σε βοηθήσουν να φοράς τα κοσμήματά σου πάντα με το σωστό τρόπο!

 

1. Κάνε layer up με κολιέ!

Αν φοράς ένα ντεκολντέ, πουκάμισο ανοιχτό ή και μία ζακέτα με V-neck, μπορείς να προσθέσεις ενδιαφέρον στo look σου με πολλά κολιέ. Ξεκινάς με αυτό που είναι κοντά στο λαιμό και δημιουργείς ένα σύνολο με δύο ακόμη σε διαφορετικά μήκη. Προσέχεις να έχουν ίδια απόχρωση, όταν είναι χρυσά, και αν θέλεις βάζεις και κάτι με χρώμα!

 

2. Συνδύασε πολλά διαφορετικά μεταλλικά βραχιόλια!

Mην φοβάσαι τους συνδυασμούς, όπως χρυσό με ασημένιο, αφού όλα ταιριάζουν και συνδυασμένα μαζί θα δώσουν το αποτέλεσμα που θέλεις, δηλαδή το mix & metals. Διαφορετικές αποχρώσεις μαζί είναι το ζητούμενο, αλλά κράτησε αρμονία στο σχήμα τους, φόρεσε περίπου το ίδιο μέγεθος και μην ξεπεράσεις το μέσο του καρπού σου.

 

3. Φόρεσε δαχτυλίδια… πολλά!

Στη μόδα λέμε συχνά το γνωστό “less is more”, αλλά όταν πρόκειται για δαχτυλίδια, τότε ισχύει το αντίθετο! Tα fashion girls ξέρουν, ότι όσο περισσότερα διαφορετικά δαχτυλίδια φορέσεις, τόσο το καλύτερο. Πολλά σχέδια, πολλά χρώματα και πολλά μεγέθη. Μην φοβηθείς να προσθέσεις ένα ακόμη!

Read More