4 κορίτσια γίνονται το Cover του TLIFE και ζούνε την εμπειρία μιας επαγγελματικής φωτογράφησης

Κοιτάζεις τα εξώφυλλα των περιοδικών, βλέπεις σταρ και μοντέλα να ποζάρουν με αυτοπεποίθηση και νιώθεις ότι δεν θα μπορούσες να είσαι στη θέση τους! Θεωρείς ότι μόνο μετά από χιλιάδες ώρες στο γυμναστήριο, εξαντλητικές δίαιτες, yoga, pilates και spa θα μπορούσες να βρεθείς μπροστά από το φωτογραφικό φακό! Λάθος! Κάθε γυναίκα μπορεί να φωτογραφηθεί και να μοιάζει με επαγγελματία μοντέλο με το σωστό styling, το ανάλογο make – up, επαγγελματική φροντίδα στα μαλλιά και έναν φωτογράφο που ξέρει να χειρίζεται άψογα τη μηχανή του.

Και μετά από όλα αυτά, έρχεται η μαγική πινελιά του photoshop και τελειοποιεί τα πάντα. Οι ατέλειες σβήνουν, τα πόδια ψηλώνουν, τα περιττά κιλά εξαφανίζονται… και άλλα πολλά!

Έτσι και εμείς αποφασίσαμε να δώσουμε σε 4 αναγνώστριες την ευκαιρία να περάσουν μια ολόκληρη μέρα σαν αληθινές σταρ!
Χωρίς δεύτερη σκέψη αναρτήσαμε το διαγωνισμό στη σελίδα του TLIFE στο Facebook! Η συμμετοχή ήταν τεράστια! Οι 4 super τυχερές Χριστίνα Κράτη, Ζωή Σταυρουλάκη, Βασιλική Παγούνη και Άννα Μαρία Κηποπούλου ενθουσιάστηκαν πολύ με την ιδέα της επαγγελματικής φωτογράφησης! Μάλιστα η Βασιλική ταξίδεψε από την Κοζάνη ως την Αθήνα για να απολαύσει αυτήν την εμπειρία!

H μέρα ξεκινάει νωρίς στο ξενοδοχείο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ στη Κηφισιά! Συγκεντρωνόμαστε όλοι στο lobby του ξενοδοχείου και αρχίζουμε ένα “to know us better” διάλογο για να γνωρίσουμε τις 4 κοπέλες που θα μεταμορφώσουμε έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια εικόνα που θα τις κολακεύει και δεν θα είναι αντίθετη με την προσωπικότητά τους!

H Fashion editor του ΤLIFE Σοφία Σούζα μαζί με τη βοηθό της Κατερίνα Βασιλική τακτοποιούν τους τόνους από ρούχα που έχουν φέρει σε μια από τις σουίτες του ξενοδοχείου! Τα ρούχα βγαίνουν με προσοχή από τις σακούλες, τακτοποιούνται ανά σχεδιαστή και τοποθετούνται στις ντουλάπες!

Τη σκυτάλη παίρνουν τα παπούτσια! Τα δεκάδες κουτιά ανοίγονται και τοποθετούνται πάνω στα κρεβάτια ενώ αρχίζουν οι πειραματισμοί για τους συνδυασμούς με τα υπόλοιπα αξεσουάρ!

Τα πανύψηλα τακούνια εντυπωσιάζουν αλλά και αγχώνουν τις κοπέλες που ετοιμάζονται για τη φωτογράφηση.

Κάθε κοπέλα παίρνει τη θέση της στην καρέκλα του μακιγιάζ! Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, καλλιτεχνικός διευθυντής της MAC για την Ελλάδα συζητάει με την Άννα Μαρία Κηποπούλου για τις αγαπημένες της επιλογές στο make up και αποφασίζει για την τελική εικόνα του μακιγιάζ.

Η Χριστίνα Κράτη έχει ένα πολύ νεανικό πρόσωπο, εντελώς αψεγάδιαστο! Η φυσική ομορφιά της, καθιστά το έργο του Γιάννη Μιχαηλίδη κάπως πιο εύκολο.

Ο αγαπημένος μας hair stylist Νικόλας Μπαλιάλιος επιμελείται το χτένισμα της Ζωής Σταυρουλάκη. Η έμπνευση δεν τον εγκαταλείπει ποτέ!

Παράλληλα κάθε κίνησή μας καταγράφεται από την κάμερα! Το οπτικό αποτέλεσμα θα το δεις σήμερα από την εκπομπή της Τατιάνας, “Αξίζει να το Ζεις”!

Μεταφερόμαστε στον εξωτερικό χώρο για να ξεκινήσουν οι λήψεις! Η Σοφία Σούζα κάνει μια “βουτιά” στη πισίνα του ξενοδοχείου και αποφασίζει για τα σωστά παπούτσια του κάθε look.

Ο φωτογράφος Χρήστος Πρεντουλής δοκιμάζει όλους τους εξωτερικούς χώρους! Το ανοιξίατικο concept της φωτογράφησης απαιτεί πράσινο, φως και χρώματα με ένταση!

Οι χώροι του ξενοδοχείου ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ δημιουργούν ένα καταπληκτικό σκηνικό για τη φωτογράφηση!


Το υπέροχο σώμα της Χριστίνα λειτούργησε σαν καμβάς για τη Σοφία, η οποία δημιούργησε ένα ακατάμαχητο fashion forward look!

Έχεις περιέργεια για τη συνέχεια; Θέλεις να δεις την τελική εικόνα; Κάνε κλικ εδώ!

Μην ξεχνάς όμως να ενημερώνεσαι για κάθε νέο και διαγωνισμό από τη σελίδα του Tlife στο Facebook.

Read More

And More