5 celebrities βρήκαν (και φόρεσαν!) το αγαπημένο τους festy trend για το φετινό ρεβεγιόν

It’s the most wonderfull time of the year! Ναι, αγαπημένη μου φίλη, η festive περίοδος είναι εδώ! Όλα στολισμένα, όλα γιορτινά, όλα λαμπερά! Γιορτές, λαμπάκια, δώρα, party και, ναι, επιτέλους λίγο glam στη ζωή μας, γιατί αν όχι τώρα… τότε πότε;

Οι ημέρες αυτές μας θέλουν σε καλή διάθεση και ένα πιο festy style. Τώρα θα φορέσουμε τα πιο όμορφα outfit της ντουλάπας μας και θα υποδεχτούμε τη γιορτινή περίοδο με τον καλύτερο τρόπο! Θες να ξεχωρίσεις και να έχεις το απόλυτο party style φέτος; Τότε, διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο.

Η αγαπημένη εταιρεία Ted Baker δημιούργησε μία υπέροχη συλλογή που κυριολεκτικά έχει όλα όσα ονειρεύεσαι για τις γιορτινές σου εμφανίσεις! Ρομαντισμός, metallics, iconic πανωφόρια, chic φορέματα, fashion items που θα λατρέψεις και αξεσουάρ με chic αισθητική δημιουργούν την απόλυτη festy collection! Οι Ελληνίδες celebrities έχουν ήδη ανακαλύψει τα δικά τους αγαπημένα party looks και –πίστεψέ με– υπάρχουν στιλ και προτάσεις για όλες, από glam μέχρι casual party!

Αυτές οι γιορτές θα έχουν ένα ξεχωριστό στιλ και η Ted Baker θα σε βοηθήσει να το πετύχεις!

Η Χριστίνα Μπόμπα λέει «ναι» στις παγιέτες με χρώμα!

Ρεβεγιόν χωρίς παγιέτα δεν γίνεται! Παγιέτες και λαμπερές βελούδινες υφές σε μπορντό αποχρώσεις λοιπόν επιλέγει η Χριστίνα Μπόμπα, αναδεικνύοντας το δικό της χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Το midi κεντημένο με παγιέτες φόρεμα EMALEE συνδυάζει με ψηλοτάκουνα βελούδινα πέδιλα και ασορτί τσάντα με τον χαρακτηριστικό Ted Baker φιόγκο. Έτοιμη για ρεβεγιόν.

*To φόρεμα θα το βρεις στο πολυκατάστημα Αttica

Η Έβελυν Καζαντζόγλου επιλέγει το πιο εντυπωσιακό, maxi φόρεμα

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evelyn Kazantzoglou (@evelynkazantzoglou)

Το maxi μήκος είναι ιδανικό για τις εορταστικές εμφανίσεις και μας δίνει ένα elegant look! Η κοκκινομάλλα καλλονή Έβελυν Καζαντζόγλου επιλέγει το floor length WITTNI φόρεμα, που ξεχωρίζει με τα τυπωμένα λουλούδια και την πλισέ υφή. Το φοράει με τα απόλυτα χειμερινά αξεσουάρ και μας ξεναγεί στο κέντρο του Μιλάνου, αποδεικνύοντας ότι ένα βραδινό φόρεμα μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες.

Η Ελένη Βαΐτσου θα γιορτάσει φορώντας jumpsuit

Είσαι casual κορίτσι και θες αυτό το στιλ να έχεις και στα party look σου; Η λαμπερή ηθοποιός Eλένη Βαΐτσου έχει την ίδια άποψη και δεν θυσιάζει την άνεσή της ούτε τις ημέρες των Χριστουγέννων. Επιλέγει το floral Ted Baker Jumpsuit, που έχει όλα όσα θέλει για το party look της. Με έντονα χρώματα και playful, διάθεση η Ελένη Βαΐτσου μας καλωσορίζει στα δικά της Χριστούγεννα. 

Συν ένα στα metallics από την Τόνια Σωτηροπούλου

Λάμψη με metallic σύνολα στο φετινό ρεβεγιόν! Η ηθοποιός με τηνμεσογειακή ομορφιά επιλέγει να λάμψει μέσα από τις μεταλλικές αποχρώσεις του JUDIEE midi φορέματος και των βελούδινων BEXIN που ξεχωρίζουν με τα ιδιαίτερα κεντημένα κρύσταλλα. Ολοκληρώνει το outfit με μια μπεζ faux γούνα, παραμένοντας κομψή τις κρύες γιορτινές μέρες.

Ο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος με το απόλυτο Brit style!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Platonas Papagiannopoulos (@platonpap)

Το brit style είναι ό,τι καλύτερο για ανδρικό festy look! Θες το αγόρι σου να είναι το ίδιο καλοντυμένο με σένα;Το μοντέλο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος εμπνέεται από το βρετανικό στυλ και το εφαρμόζει στις δικές του λαμπερές μέρες. Με smart dressing τρόπο συνδυάζει το απόλυτα βραδινό βελούδινο σακάκι με casual μπλε βαμβακερό παντελόνι και φλοράλ πουκάμισο. Το σύνολο ολοκληρώνουν τα Ted Baker sneakers που ταιριάζουν καθημερινά με τα πάντα. 

Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom, 212 00 03 710
Βρες τη συλλογή στα πολυκαταστήματα Attica, στο notos.gr, στο giannopoulos.gr και στο squareshop.gr.