5 party look που όλες πρέπει να έχουμε!

Οι γιορτές είναι εδώ και εσύ ετοιμάζεσαι σιγά-σιγά για τα καλέσματα που έχεις. ”Ιt’s the most wonderful time of the year”, γιατί εκτός από το τέλειο mood που όλοι έχουμε, είναι και η περίοδος του χρόνου που μπορείς να βγάλεις τον πιο glam εαυτό σου!

Ρομαντικό δείπνο για δύο, φίλοι στο σπίτι για ρεβεγιόν, χορός στο club μέχρι το πρωί ή πρωινό Xριστουγεννιάτικο brunch. Θέλεις σε όλα να είσαι άψογη και κυρίως στιλάτη!

Σου έχω τη λύση και λέγεται Fullah Sugah!

Μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα Fullah Sugah είναι πάντοτε απόλαυση, αφού εδώ βρίσκεις τα πάντα: ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και τσάντες κι έτσι δεν χρειάζεται να πας πουθενά αλλού!

Άλλωστε, με τα μεγάλα καταστήματα της Fullah Sugah που “φιλοξενούν” τεράστια ποικιλία, αλλά και με εξειδικευμένο προσωπικό που θα σου βρει αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι, γιατί να ψάξεις κάτι άλλο;

Εν όψει των γιορτών, λοιπόν, επισκέφτηκα και εγώ ένα κατάστημα Fullah Sugah, όπου έψαξα, βρήκα, δοκίμασα και σου προτείνω τα 5 party look που θα σε προετοιμάσουν για κάθε celeb κάλεσμα.

Στα Fullah Sugah βρίσκεις τα πιο hot trends, αλλά το βασικότερο είναι πως οι τιμές τους είναι ασυναγώνιστες και αυτό τα κάνει αγαπημένο μας brand!

Let’s do the party looks!

Read More

And More