5 τρόποι να δείχνεις αδύνατη!

5 τρόποι να δείχνεις αδύνατη! | tlife.gr

1. Φέρε τα παντελόνια στα μέτρα σου

-Τα readytowear παντελόνια, τα έτοιμα δηλαδή παντελόνια δεν ταιριάζουν σε κάθε σιλουέτα μιας και δεν ράβονται πάνω σου. Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό σωματότυπο και η κάθε μία έχει τις δικές της ατέλειες που θέλει να καλύψει ή να διορθώσει.
-Μεταποίηση τώρα: Επένδυσε 5-10 περίπου ευρώ στη μοδίστρα της γειτονιάς για να κάνεις το τζιν σου πιο άνετο στα «προβληματικά» σημεία και πιο στενό στα δυνατά σου σημεία.
-Διάλεξε χαμηλόμεσα παντελόνια, που δεν έχουν πιέτες και δεν δίνουν όγκο στην περιφέρεια με χοντροκομμένες τσέπες.
-Φόρεσε skinnyjeans με ένα μακρύ τοπ. Τα στενά παντελόνια συνήθως δείχνουν τη φιγούρα πιο ψηλή και πιο αδύνατη.
-Πρόσεξε την εφαρμογή στη μέση, ώστε να μην «περισσεύουν» οι παραπανίσιοι πόντοι πάνω από το τζιν. Το σωστό νούμερο είναι το παν.
2. Δώσε έμφαση στη μονοχρωμία
Μείνε μακριά από γεωμετρικά σχέδια, το καρό και τα floral prints, ειδικά στα σημεία του σώματός σου για τα οποία δεν είσαι τόσο περήφανη!
3.Μείνε μακριά από τα baggy ρούχα
Το γεγονός ότι νιώθεις πιο άνετα μέσα στα baggy ρούχα σου δεν σημαίνει ότι είσαι και πιο κομψή. Τα φαρδιά ρούχα δεν κρύβουν τις ατέλειες, τις αναδεικνύουν! Βρες το μέγεθος που σου ταιριάζει και μείνε μαζί του! Τα φαρδιά ή στενά ρούχα δεν σε κολακεύουν.
4. Φόρεσε αξεσουάρ
Μετέφερε το οπτικό ενδιαφέρον στα δυνατά σημεία της σιλουέτας σου. Ένα εντυπωσιακό κολιέ στρέφει τα βλέμματα στο μπούστο, τα μεγάλα βραχιόλια απομακρύνουν το οπτικό ενδιαφέρον από την περιφέρεια ενώ μια εντυπωσιακή ζώνη μπορεί να «κρύψει» την περιοχή της κοιλιάς.
5.Φόρεσε Μπολερό
Αν ντρέπεσαι για τα μπράτσα σου αλλά δεν προλαβαίνεις να ξεσπάσεις στους αλτήρες του γυμναστηρίου, φόρεσε ένα ανοιξιάτικο μπολερό, συνδυασμένο με το αγαπημένο σου τοπ.

READ more