6 fashion trends που θα βλέπουμε παντού το 2024

Ο καινούργιος χρόνος μπήκε και μαζί του ένα αίσθημα αισιοδοξίας και ανανέωσης. Αφήνουμε πίσω μία χρονιά και βλέπουμε μόνο μπροστά στο ολοκαίνουργιο 2024!

Μαζί με όμορφες αλλαγές και νέα πράγματα που θα μας ανανεώσουν και θα μας πάνε παρακάτω. Οι τάσεις και για αυτό το νέο χρόνο πολλές και βεβαίως όλες έχουν την ομορφιά τους και όλες θα μας απασχολήσουν λίγο ή πολύ αυτή την νέα χρονιά. Πάμε σήμερα να κάνουμε ένα πρώτο χαλαρό αφιέρωμα με τα trends που δείχνουν να έχουν ήδη ξεχωρίσει και να είναι τα μεγαλύτερα για το 2024!

Millennials Pink

 Credit Photo /SplashNews.com NYFW- Carolina Herrera

Μετά την επέλαση του Barbie pink όλο το 2023 αυτή η φωτεινή απόχρωση του ροζ χρώματος  πήρε τη θέση του στις συλλογές. Σύμφωνα με σχεδιαστές όπως οι Carolina Herrera, Simone Rocha και Tory Burch, ήρθε η ώρα να προσθέσουμε ξανά το Millennial Pink στις ντουλάπες μας δίνοντας ένα pastel chic tiwst στα σύνολα της νέας σεζόν.

Bridal white

Photo by Al Zeta/WireImage- Bevza 

Πλέον δεν χρειάζεται να περπατάτε στον διάδρομο της εκκλησίας για να αγοράσετε ένα bridal white look το 2024.Ένα λευκό σύνολο σίγουρα θα πρέπει να μπει στην λίστα του νέου έτους, ώστε να κάνεις μερικές σοφιστικέ εμφανίσεις με το πιο safe chic χρώμα που όλες αγαπάμε.

Prepster

Credit Photo /SplashNews.com -Miu Miu

Η preppy μόδα έχει επιστρέψει και η Miu Miu πρωτοστατεί  βάζοντας μας να φοράμε ξανά πόλο μπλουζάκια , πουκάμισα και oxford shoes. Φέτος τα πράγματα θα πάρουν μία λίγο Y2K…στροφή και στο παιχνίδι θα μπουν και βερμούδες που θα βάλουν ένα sporty twist στο κλασικό κολεγιακό στιλ που τόσο αγαπάμε.

Bελονάκι

Mandatory Credit Photo /SplashNews -Ulla Johnson

Τα πλεκτά φορέματα κυριάρχησαν στις πασαρέλες και παρόλο που κάθε καλοκαίρι είναι στα top trend φέτος θα είναι και στην ντουλάπα σου. Τα πλεκτά ρούχα θα είναι ότι πιο summer θα βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου αυτή την σεζόν και σίγουρα μία επιλογή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Κρόσσια

 Photo by Justin Shin/Getty Images- Jil Sander

Αυτό το παιχνιδιάρικο trend αυτή την σεζόν θα κυριαρχήσεις. Σε φούστες ή σε φορέματα μακριά ή πιο κοντά τα κρόσσια θα δώσουν κίνηση στο στιλ σου και σίγουρα θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Naked skirt

 Credit Photo /SplashNews.com-Carven

Η διαφάνεια θα μείνει στα trends απλά τώρα θα συνδυαστεί με ένα πιο quiet luxury style με καμπαρντίνες ή preppy styling βάζοντας αυτό το sexy trend σε ένα πιο urban mood.Μετά το naked dress ήρθε τώρα ή ώρα της naked skirt!Είσαι έτοιμη να την δοκιμάσεις;

Read More

And More