Το 70’s στιλ θα είναι τάση τη νέα σεζόν και ο οίκος Chloe το αποδεικνύει με τη νέα του καμπάνια

Το 70’s στιλ θα είναι τάση τη νέα σεζόν και ο οίκος Chloe το αποδεικνύει με τη νέα του καμπάνια | tlife.gr

Μπορεί να αισθάνεσαι ότι ο ζεστός καιρός είναι ακόμα μήνες μακριά, αλλά στον κόσμο της μόδας η Άνοιξη του 2018 έχει φτάσει επισήμως, φέρνοντας μαζί και όλες τις νέες καμπάνιες των οίκων και των σχεδιαστών.

Πίσω στον Σεπτέμβριο, η creative director Natacha Ramsay-Levi απέδειξε ότι μπορεί να τελειοποιήσει την ονειρική μποέμ αισθητική της Chloe, όταν παρουσίασε μια σειρά από folk ρούχα, λευκά λινά και ιδιαίτερα αξεσουάρ, κάνοντας έτσι το ντεμπούτο της για τον γαλλικό οίκο. Τώρα, η ίδια πάει το όραμά της για τη γυναίκα του οίκου ένα βήμα παρακάτω για τη νέα καμπάνια μέσα από ένα βίντεο και μια φωτογράφιση.

Το βίντεο γυρίστηκε υπό το λαμπρό φως του ήλιου και σε αυτό συμμετέχει ένα girls gang, όπως και ένα τόσο cute κουτάβι που σου τραβάει την προσοχή θες – δεν θες. Τα αέρινα φορέματα και ρούχα συνδυάζονται με δερμάτινα τζάκετ για πιο edgy style, ένα νέο χαρακτηριστικό που πρόσθεσε η Levi στο DNA του οίκου.

Η συλλογή εμπλουτίζεται επίσης και από cowboy boots με δέρμα πύθωνα, όπως και με βελούδινα κοστούμια.

Η φωτογραφική μηχανή λειτουργεί σαν ένας τυχαίος περαστικός που απαθανατίζει τα μοντέλα, ενώ εκείνα περπατούν ανέμελα για τις ανάγκες του βίντεο.

Μια εξαιρετική δουλειά που φέρνει στην επιφάνεια την ιδιαίτερη αισθητική του οίκου.

READ more