8 φορές που η North West ήταν πιο stylish από εσένα…

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια: η 14-μηνών κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, North είναι ήδη πιο καλοντυμένη από όσο οποιαδήποτε από μας θα είναι ποτέ…

Ας συνοψίσουμε τα γεγονότα: έχει ήδη φωτογραφηθεί για τη Vogue, έχει κομμάτια σχεδιαστών που περιλαμβάνουν τα πάντα, από Lanvin μέχρι Stella McCartney, και όταν ποζάρει για μια selfie, είναι συχνά με κάποιον πολύ διάσημο designer.

Ζηλεύεις; Ναι, κι εμείς…

Η μεγαλύτερη fashion στιγμή της μέχρι τώρα ήταν για το τεύχος Σεπτεμβρίου του CR Fashion Book που φωτογραφήθηκε φορώντας φυσικά Chanel. Με αφορμή λοιπόν αυτό το fashion γεγονός αποφασίσαμε να θυμηθούμε τις μεγαλύτερες στιλιστικά στιγμές της North μέχρι τώρα.

1.H North West κάνει το ντεμπούτο της στο modelling στο τεύχος Σεπτεμβρίου του CR Fashion Book φορώντας μια καρφίτσα καμέλια Chanel, Chanel τσάντα και Lorraine Schwartz διαμαντένια σκουλαρίκα.

2.Εδώ, η North West φωτογραφίζεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης πρόσφατα, μαζί με τη μαμά της. Να τολμήσουμε να πούμε ότι τα παπούτσια της είναι πιο cool από της Kardashian;

3. Αυτό είναι το outfit που φόρεσε η North West στο πρώτο πάρτι γενεθλίων της, ένα πάρτι τόσο υπέροχο που ονομαζόταν Kidchella.

4. Οι περισσότεροι stars της μόδας ονειρεύονται μια μέρα να εμφανιστούν στις σελίδες της Vogue. Η North West το κατάφερε αυτό στην ηλικία των 10 μηνών.

Α, και το shooting έγινε από τη διάσημη φωτογράφο μόδας Annie Leibovitz…

5. Όταν η ίδια ποζάρει για μια selfie, μερικές φορές είναι μαζί με τον Creative Director του οίκου Givenchy, Riccardo Tisci.

6. Εδώ είναι η αξιαγάπητη μινιατούρα από τα sneakers των γονιών της.

7.Όταν δέχεται δώρα, είναι επώνυμα. Και υπέροχα. Όπως αυτά τα leopard Roberto Cavalli φορέματα.

8. Και συχνά έρχονται μαζί με ένα προσωπικό σημείωμα από τον σχεδιαστή, όπως αυτό από τη Stella McCartney…

Read More

And More