AXDW: Εντυπωσιακά catwalk και την 2η μέρα της Εβδομάδας Μόδας στο Ωδείο Αθηνών

Η 31η Athens Xclusive Designers Week  συνέχισε το εντυπωσιακό της πρόγραμμα με πολλούς προσκεκλημένους στον υπέροχο χώρο του Ωδείου Αθηνών. Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας αλλά και Ελληνικά fashion brands, παρουσίασαν μοναδικές δημιουργίες και τις νέες τάσεις της σεζόν ενώ πλήθος προσκεκλημένων από το καλλιτεχνικό χώρο τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση. Ας δούμε όλα όσα έγιναν την 2η μέρα της μεγάλης διοργάνωσης.

Φωτογραφίες- NDP

 

Η Δάφνη Βαλέντε άνοιξε το πρόγραμμα της 2η μέρας με την νέα της συλλογή: “Τὰ πάντα ῥεῖ”! Η διαχρονική θηλυκή συλλογή, απευθύνεται σε σοφιστικέ γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου, που επιθυμούν να ξεχωρίζουν διακριτικά.H σχεδιάστρια που μας έχει κάνει να λατρέψουμε τα sculpture ντραπέ της σχέδια απογείωσε για μία ακόμη φορά την collection της με δημιουργίες που θύμιζαν έργα τέχνης. Σε μία υπέροχη παλέτα χρωμάτων ιδανική για όλες τις εποχές του χρόνου.

 

Η Afroditi Hera συνέχισε το πρόγραμμα των catwalks με την συλλογή : “Arabesque Affinity”.Μία δέσμη φωτός σε έναν κόσμο που ανοίγεται σιγά σιγά σε μία νέα ζωή. Μοναδικά καφτάνια και χρώματα πλημμύρισαν το runway ενώ οι large travel bags της συλλογής μας τράβηξαν το ενδιαφέρον.

 

Υψηλή ραπτική, βραδινές δημιουργίες και μια γεύση από την δεκαετία των 90s είχε η νέα συλλογή F/W 22-23 της σχεδιάστριας μόδας Christina Zafeiriou. Η Christina Zafeiriou μας ταξίδεψε σε ένα σύμπαν με λάμψη, διαφάνειες, drama δημιουργίες και sexy φορέματα! Μία glam συλλογή που ξεχώρισε και αποθέωσε το κοινό!

 

Ο Paris Valtadoros έκλεισε την 2η μέρα με την συλλογή του για την επόμενη άνοιξη!Η νέα του collection SS ’23 είναι μια συλλογή με demi-couture, resort με pret-a-porter δημιουργίες. Οι σιλουέτες τονίζονται με ζώνες και έντονους ώμους, κάπες και σέξι ντεκολτέ δημιουργούν το new sexy look και οι λάμψεις απογειώνουν την εμφάνιση!

 

Ετικέτες

Read More

And More