Alexander McQueen: Δες το teaser της πρώτης συλλογής του νέου σχεδιαστή του οίκου, Sean McGirr με το νέο logo!

Μόλις 4 μήνες μετά την ανακοίνωση του οίκου Alexander McQueen ότι νέος creative director μετά την αποχώρηση της Sarah Burton είναι ο Seán McGirr έχουμε δείγμα της δουλειάς του!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexander McQueen (@alexandermcqueen)

 Σε μια σειρά από εικόνες και video που διαδραματίζονται σε ένα κέλτικο δάσος πρωταγωνιστούν οι παλιές φίλες του οίκου, Debra Shaw και Frankie Rayder. Οι φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν από τον Tommy Malekoff, δείχνουν τα μοντέλα να φωτογραφίζονται  με μερικά από τα νέα σχέδια του McGirr, φορώντας ασημένιες μάσκες κρανίου (χαρακτηριστικό του οίκου) που καλύπτουν τα πρόσωπά τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexander McQueen (@alexandermcqueen)

Παντού υπάρχει το λογότυπο McQueen που σχεδιάστηκε από τον Lee McQueen πριν από τριάντα χρόνια και  επανασχεδιάζεται για μια νέα εποχή που ξεκινά τώρα με τον SeanMcGirr.

@alexandermcqueen

Η Shaw ποζάρει με 2 σύνολα, ένα φόρεμα όλο κομμάτια γυαλί και ένα ταρτάν μίνι, ενώ η Rayder εμφανίζεται με  ένα μαύρο mini dress και  γούνινες μπότες και ένα power suit.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KERING (@kering_official)

 Είναι σαφές ότι ο McGirr αντλεί  έμπνευση από κάποιους κλασικούς κώδικες McQueen για την πρώτη του συλλογή, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το ντεμπούτο του στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον επόμενο μήνα για να δούμε πραγματικά πού θα οδηγήσει το brand.

Read More

And More