Ana de Armas: Aς γνωρίσουμε καλύτερα -τώρα που έχουμε χρόνο- το νέο stylish κορίτσι του James Bond!

H Ana de Armas, είναι  το νέο κορίτσι του James Bond στην ταινία: No time to die -που λόγω κορονοϊού θα δούμε μετά το καλοκαίρι στις αίθουσες, και επίσημα η καινούρια αγαπημένη του Ben Affleck! Γεννήθηκε στις 30 Aπριλίου του 1988 στην Κούβα και είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός! Στα 18 μετακόμισε στην Μαδρίτη και έγινε διάσημη εκεί με την συμμετοχή της στο teen drama: El Internado, στο οποίο πρωταγωνίστησε για 6 σεζόν!

Λίγο πριν το 2015, μετακόμισε στο Λος Άντζελες και μετά από διάφορες συμμετοχές σε ταινίες, πήρε ρόλο στο Blade Runner 2049 (2017) που της χάρισε μεγάλη δημοσιότητα, ενώ η ερμηνεία της στο δράμα: Κnives Out, της χάρισε την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Τώρα όλοι μιλάνε για αυτή, περιμένοντας την τελευταία ταινία του James Bond, αλλά απασχολεί τα media σχεδόν καθημερινά αφού οι εμφανίσεις της με τον αγαπημένο της Ben Affleck μονοπωλούν τα social!

Σήμερα θα κάνουμε ένα αφιέρωμα στο στιλ της με βάση φωτογραφίες της από τον προσωπικό της λογαριασμό αλλά και επίσημες εμφανίσεις που έχει κάνει στο red carpet! Θα ανακαλύψουμε τι της αρέσει να φοράει και θα απολαύσουμε τις στιλιστικές επιλογές της!

Η Ana de Armas ήρθε για να μείνει! Ας την γνωρίσουμε καλύτερα.

Λατρεύει τα φορέματα σε όλες τους τις εκδοχές (θα το δεις και παρακάτω). Εδώ έχουμε μία romantic & vintage επιλογή με ωραία μαλλιά και πολύ σωστή τσάντα. Μία πιο girly εκδοχή για την όμορφη Αna.

Preppy style, με μαύρο φόρεμα που έχει λευκό γιακά και θυμίζει στολή σχολείου, συνδυασμένο με classic γόβες δίνουν ένα πιο cute ύφος στην Αna.

One tone style. Επιλέγει ένα κομψό μπεζ σύνολο Burberry, με μπλούζα και midi φούστα σε wrap γραμμή με ζώνη και ολοκληρώνει και με τα ίδια leather shoes κάνοντας έναν ολόσωστο one tone look!

Party mood: Διάφανο φόρεμα με αστέρια σε πολλά χρώματα. Έχει πετύχει τον τέλειο συνδυασμό sexy and cute ενώ πολύ σωστά αποφεύγει αξεσουάρ και κοσμήματα προσθέτοντας μόνο sexy κόκκινα πέδιλα.

Με σύνολο Saint Laurent δύσκολα να πάει κάτι λάθος. Μας αρέσει που έχει ρίξει το blazer στους ώμους και έχει δημιουργήσει μία δυναμική εικόνα με θυληκά και masculine στοιχεία!

Εντυπωσιακή red carpet εμφάνιση με sequin strapless gown του οίκου Ralph and Russo σε υπέροχο χρώμα, σωστό μακιγιάζ και κομψά κοσμήματα ολοκληρώνουν όπως πρέπει το σύνολό της.

Τuxedo style! Moναδική εμφάνιση με σύνολο Alexandre Vauthier που δίνει σοφιστικέ ύφος σε μία red carpet εμφάνιση. Μας αρέσει το παπιγιόν και βεβαίως το ροζ γαρίφαλο στο πέτο!

Μinimal look: Ένα φόρεμα με basic χρώμα και γραμμή που αφήνει χαλαρή τη σιλουέτα είναι η καλύτερη λύση για μία εμφάνιση που θα θυμάσαι για την κομψότητά της.

Red allert! Mε αυτήν το συγκλονιστικό Versace φόρεμα επιβεβαιώνει πως το κόκκινο χρώμα είναι αξεπέραστη επιλογή για τις καστανές καλλονές!

Κομψή εμφάνιση σε total black με φόρεμα Giambattista Valli που δείχνει αιθέριο πάνω της ενώ τα κοσμήματα Cartier δίνουν την απαραίτητη λάμψη.

Φωτογραφίες: Getty/Splash/

@ana_de_armas

Read More

And More