Ana de Armas και Lea Seydoux στην Ελλάδα για πριβέ event του οίκου Louis Vuitton

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οίκος Louis Vuitton θα κάνει σήμερα Τρίτη ένα κλειστό event στο Ηρώδειο για να παρουσιάσει την  high-end συλλογή κοσμημάτων του! Για το λόγο αυτό βρίσκονται ήδη στην χώρα μας οι Μούσες του: Αna de Armas και Lea Seydous όπου και παρευρέθηκαν σε dinner που έγινε για την  αποκάλυψη της Jewellery Deep Time συλλογής στο Πόρτο Χέλι.

Η Ana de Armas φόρεσε ένα bustier μαύρο φόρεμα με blazer και το συνδύασε με  κολιέ από κίτρινο χρυσό και πλατίνα με ρουμπίνια και σμαράγδια Pigeon Blood, με ασορτί βραχιόλι και σκουλαρίκια, καθώς και ένα δαχτυλίδι από λευκόχρυσο, σμαράγδια και διαμάντια, όλα από τη νέα συλλογή Louis Vuitton High Jewellery Deep Time.

Η Léa Seydoux φόρεσε ένα μαύρο playsuit και σακάκι ενώ  κράτησε την signature τσάντα του οίκου Mini Capucine. Φορά επίσης σκουλαρίκια από λευκόχρυσο και διαμάντια καθώς και δαχτυλίδι και βραχιόλι από κίτρινο χρυσό και διαμάντια από τις συλλογές Louis Vuitton High Jewellery.

 Περιμένουμε με ανυπομονησία εικόνες από το φαντασμαγορικό show στο Ηρώδειο το οποίο κινησιολογικά έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Παπαϊωάννου!

Read More

And More