Anna Wintour: Αυτή είναι η αγαπημένη της collection όλων των εποχών

Λίγοι άνθρωποι σε αυτή τη γη έχουν δει τόσα fashion show όσα η  Άννα Γουίντουρ, η οποία είναι αρχισυντάκτρια της Vogue για πάνω από 21 χρόνια. Έτσι έχει άποψη και βεβαίως ο λόγος της μετράει. Αν αναρωτιέσαι αν έχει μία συλλογή που ξεχωρίζει τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Una Chica Balenciaga (@unachicabalenciaga)

Από όλες τις συλλογές που έχει δει από κοντά στην καριέρα της, μόνο μία έχει την τιμή να χαρακτηρίζεται ως η αγαπημένη της όλων των εποχών και αυτή είναι η συλλογή του  John Galliano για το  Φθινόπωρο 1994.

Splash/Ideal Images

Η Anna Wintour έχει αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα αυτό και δεν έχει άδικο εφόσον αυτή η συλλογή ήταν ιστορικά αξεπέραστη τόσο για τα σχέδια της όσο και για την ατμόσφαιρα!

 (Photo by Fairchild Archive/Penske Media via Getty Images)

Ήταν μία συλλογή όλη σε μαύρο χρώμα που έγινε σε μία έπαυλη για την οποία συνέφεραν όλοι οι φίλοι του σχεδιαστή εφόσον τότε δεν είχε ο ίδιος αρκετά χρήματα.Eίχε Japanese στοιχεία και μοναδική αισθητική! Βεβαίως η πορεία το σχεδιαστή απέδειξε ότι όχι άδικα η Wintour είχε διακρίνει το μοναδικό του ταλέντο με μία καριέρα που απογειώθηκε στον οίκο Dior!

 

Read More

And More