Site icon TLIFE

Anna Wintour: Αυτή είναι η αγαπημένη της collection όλων των εποχών

Λίγοι άνθρωποι σε αυτή τη γη έχουν δει τόσα fashion show όσα η  Άννα Γουίντουρ, η οποία είναι αρχισυντάκτρια της Vogue για πάνω από 21 χρόνια. Έτσι έχει άποψη και βεβαίως ο λόγος της μετράει. Αν αναρωτιέσαι αν έχει μία συλλογή που ξεχωρίζει τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο.

 

Από όλες τις συλλογές που έχει δει από κοντά στην καριέρα της, μόνο μία έχει την τιμή να χαρακτηρίζεται ως η αγαπημένη της όλων των εποχών και αυτή είναι η συλλογή του  John Galliano για το  Φθινόπωρο 1994.

Splash/Ideal Images

Η Anna Wintour έχει αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα αυτό και δεν έχει άδικο εφόσον αυτή η συλλογή ήταν ιστορικά αξεπέραστη τόσο για τα σχέδια της όσο και για την ατμόσφαιρα!

 (Photo by Fairchild Archive/Penske Media via Getty Images)

Ήταν μία συλλογή όλη σε μαύρο χρώμα που έγινε σε μία έπαυλη για την οποία συνέφεραν όλοι οι φίλοι του σχεδιαστή εφόσον τότε δεν είχε ο ίδιος αρκετά χρήματα.Eίχε Japanese στοιχεία και μοναδική αισθητική! Βεβαίως η πορεία το σχεδιαστή απέδειξε ότι όχι άδικα η Wintour είχε διακρίνει το μοναδικό του ταλέντο με μία καριέρα που απογειώθηκε στον οίκο Dior!

 

© 2024 tlife.gr