Aυτές είναι οι 3 δημοφιλέστερες τσάντες στον κόσμο

Ξέρουμε όσο σημαντική είναι η τσάντα για μία γυναίκα. Ένα αξεσουάρ που εκτός από χρηστικό έχει και μία ξεχωριστή θέση στο στιλ μας. Οι it bags που προκύπτουν κάθε χρόνο μέσα από τις τάσεις αλλάζουν τα σύνολα μας αλλά πέρα από αυτές υπάρχουν κάποιες εμβληματικές τσάντες που παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις και στις πωλήσεις όσα χρόνια και να περάσουν. Ας δούμε μαζί τις 3 δημοφιλέστερες τσάντες στον κόσμο της μόδας!

Φωτογραφίες Getty

Πρώτη είναι η εμβληματική Birkin του οίκου Hermès, η τσάντα αυτή παραμένει μέχρι και σήμερα απόλυτα διαχρονική και μια εγγυημένη stylish πινελιά σε οποιοδήποτε outfit. Eπίσης είναι η πιο πολυτελής τσάντα στον κόσμο. Οι τιμές μία τσάντας Birkin κυμαίνονται από 7.000 ευρώ, ενώ η πιο ακριβή πωλήθηκε για 250.000 δολάρια σε δημοπρασία του Christie’s στο Hong Kong.

Στη δεύτερη θέση είναι μια ακόμα τσάντα του οίκου Hermès, η Kelly ακολουθεί με πωλήσεις που ξεπερνούν κάθε φαντασία κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο ενώ παραμένει ένα κομμάτι που πλέον θεωρείτε επένδυση για όποια τυχερή την αποκτήσει.

Στην Τρίτη θέση  είναι η τσάντα Dior Lady Dior. Αν και κυκλοφόρησε το 1994, εξακολουθεί να είναι μια πολύ δημοφιλής τσάντα και να έχει πολλές θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο που αυξάνοντα κάθε χρόνο!

Read More

And More