Aυτή η συλλογή ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις της εποχής!

Πάντα στο ντύσιμο έπαιζε ρόλο η «σωστή περίσταση». Να προσαρμόζουμε την εικόνα μας στο κάλεσμα, να αφουγκραζόμαστε το πλαίσιο  μέσα στο οποίο κινούμαστε. Κάπως έτσι εφαρμόστηκε και ο όρος dress code, ο κωδικός που ξεκλειδώνει την επικοινωνία μέσα από την σωστή επιλογή των ρούχων, όπως η σωστή επιλογή των λέξεων χαρίζει πλεονέκτημα στον διάλογο.

Αυτή την εποχή, που όλα αλλάζουν γύρω μας, που η νέα καθημερινότητα μάς βρίσκει περισσότερες ώρες εντός και λιγότερες εκτός, που οι συγκεντρώσεις με φίλους και συνεργάτες γίνονται μέσω διαδικτυακών πλατφορμών και η άνεση κυριαρχεί του πατρόν, αναζητάμε τη φρέσκια μορφή επικοινωνίας μέσω του dress code μας. 

H capluse συλλογή, Eight X Liana Camba της καταξιωμένης Ελληνίδας σχεδιάστριας Λιάνας Καμπά και του γιου της Χρήστου Μητρόπουλου, έρχεται να προτείνει μια σειρά από outfit της επόμενης μέρας. Το ύφος της συλλογής εμπνεύστηκε από τις ίδιες τις απαιτήσεις της εποχής.

«Είναι εκλεπτυσμένο σπορ, ευκολοφόρετο, με ανατρεπτικές λεπτομέρειες. Είναι η συλλογή του 2020, με έμφαση στις ανάγκες της σημερινής γυναίκας, ανεξαρτήτου ηλικίας, η οποία προσαρμόζεται στα σημερινά δεδομένα, κυκλοφορεί λιγότερο, με λιγότερη κοινωνική ζωή, με ελάχιστα ταξίδια, δεξιώσεις, πάρτι…» θα σχολιάσει η Λιάνα και ο Χρήστος θα προσθέσει: «Το βασικό χαρακτηριστικό της σειράς, είναι η άνεση, η ωραία αίσθηση υφής των υφασμάτων, με πολλές επιλογές στους συνδυασμούς».

«Είναι μια σειρά κατασκευασμένη από απλά βαμβακερά υφάσματα, κυρίως φούτερ, είναι πιο οικονομική, με πιο σπορ χαρακτήρα, αυτό που λέμε, τελευταία, athlesure. Αποτελείται μόνο από τρία χρώματα, τα οποία συνδυάζονται μεταξύ τους, και τα περισσότερα είναι one size» συμπληρώνει η Λιάνα.

H capluse συλλογή, Eight X Liana Camba, στέκεται απέναντι στις ξαφνικές αλλαγές, σαν μια συμπαγής πρόταση, σαν μια φωτεινή λύση. Η μόδα άλλωστε, ποτέ δεν ήταν άμοιρη των κοινωνικών αλλαγών, διαμορφωνόταν από την ιστορία και «έντυνε» τους πρωταγωνιστές της.

Ευελιξία στη σκέψη, ελευθερία κινήσεων, ανεξαρτησία από στιλιστικές δεσμεύσεις, απαγκίστρωση από τα περιοριστικά μεγέθη, απομάκρυνση από παγιωμένες αντιλήψεις και ηλικιακά γκρουπ, νέα ματιά στα one size πατρόν.

Μια capsule συλλογή που ταιριάζει στις απαιτήσεις της εποχής και ορίζει τα σύγχρονα outfit του χειμώνα 2020/21.

 

 

 

Read More

And More