Aυτό είναι το πλεκτό top που λατρεύουν φέτος οι influencers

Στο Instagram ανακαλύπτεις τα μεγαλύτερα trend και μάλιστα βλέπεις και τους πιο στιλάτους τρόπους να τα φορέσεις. Οι fashion influencers κάθε μέρα παραδίδουν μαθήματα styling και αν ακολουθείς τα σωστά άτομα ενημερώνεσαι γρήγορα για τα μεγάλα fashion trend.

Eνα τέτοιο ανακαλύψαμε τις τελευταίες εβδομάδες και βλέπουμε ότι έχει κερδίσει την προσοχή των it girls αφού είναι ένα μοναδικά κομψό κομμάτι ιδανικό για φθινοπωρινές εμφανίσεις.

@camillecharrierre

Πρόκειτα για ένα πλεκτό top με ιδιαίτερο κόψιμο μπροστά στο στήθος που το κάνει όσο πρέπει sexy και μακριά μανικια που πέφτουν σε off shoulder ύφος. Τα χρώματα που το βρίσκουμε είναι λευκό και πράσινο, ενώ συνδυάζεται τέλεια με υφασμάτινα παντελόνια και τζιν.

@vikyandthekid

@louloudesaison

Η εταιρεία που το λανσάρει είναι η Khaite γνωστή για τα πλεκτά σ΄χεδια της ενώ το όνομα του είναι: maddy top. Ανάλογα σχέδια υπάρχουν ήδη στις οικονομικές αλυσίδες και μπορείς να βρεις και εσύ το δικό σου εύκολα και με χαμηλό κόστος. Μπορεί να βρισκόμαστε σε Lockdown αλλά δεν σταματάμε να ενημερωνόμαστε και κυρίως να βλέπουμε ωραίες εμφανίσεις.

Read More

And More