Billboard Music Awards 2020: Oι εμφανίσεις που ξεχώρισαν από το χθεσινό event

Tα Billboard Music Awards 2020 έγιναν χθες με τους καλεσμένους να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία και να συνδέονται on line με ένα κεντρικό μικρό stage που φιλοξένησε λίγους μόνο celebrities. Aνάμεσα τους οι: Nicole Richie, Billie Eilish, Jane Lynch, Lil Nas X, Lizzo και μερικοί ακόμη που εμφανίστηκαν στην σκηνή.

Οι εμφανίσεις είχαν ενδιαφέρον αφού είδαμε από εντυπωσιακές gown, φορέματα με …μηνύματα, μονόχρωμα σύνολα και sequin looks! Πάντα έχει ενδιαφέρον να παρατηρούμε τις επιλογές των διάσημων σε τέτοια event και ειδικά αυτή την εποχή που η πανδημία τα έχει μειώσει για να μην πω ακυρώσει όλα!

Ας απολαύσουμε τα πιο ξεχωριστά look της βραδιάς!

H Sia εμφανίστηκε στην σκηνή με μία εντυπωσιακή κάπα σε ροζ χρώμα του οίκου Dolce & Cabbana που συνδύασε με ένα cute φιόγκο σε κίτρινο χρώμα στα μαλλιά της.

H Βillie Eilish επέλεξε ένα μονόχρωμο total Gucci σύνολο από μεταξωτό σατέν που συνδύασε με ίδια μάσκα και ίδιο καπέλο και ίδια… νύχια!

 

H Nicole Richie με black gown Christian Siriano που είχε εντυπωσιακά πέταλα σαν στολίδια και διάφανα σημεία από μεταξωτό τούλι!

H Lizzo εμφανίστηκε στην σκηνή με φόρεμα όλο… νόημα που έγραφε ”ψηφίστε” και ήταν δημιουργία του Christian Siriano !

H Alicia Keys τραγούδησε φορόντας μία ολόσωμη sequin φόρμα του σχεδιαστή Yousef Al Jasm που ήταν πολύ εντυπωσιακή!

Read More

And More