Black Friday: H λίστα με τις πιο στιλάτες αγορές που αξίζει να κάνεις

Η Black Friday επιτέλους καταφθάνει! Kάθε χρόνο τέτοια μέρα έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις πράγματα αξίας σε σούπερ τιμή και χωρίς να ξοδέψεις όλες τις οικονομίες σου, αρκεί να είσαι συγκρατημένη. Είναι η τέλεια ευκαιρία να εκμεταλλευτείς κι εσύ τις προσφορές της Black Friday για να «εξοπλίσεις» την ντουλάπα σου με κομμάτια που πάντα ονειρευόσουν.

Σίγουρα οι ανάγκες σου είναι πολλές και σίγουρα διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα παρόλα αυτά εγώ σήμερα θέλω να σε βοηθήσω και να σου κάνω την όλη διαδικασία πιο εύκολη. Σου ετοίμασα λοιπόν μία λίστα με μερικές must have αγορές που αξίζει να επενδύσεις διότι πρόκειται για all time classic κομμάτια που αν βάλεις στην ντουλάπα σου θα τα χαρείς για πολλές σεζόν.

Δες τι χρειάζεσαι και βάση το προσωπικό σου στιλ κάνε ένα ποιοτικό shopping αυτή την Black Friday!

Instagram @mercer7official

Το παλτό αποτελεί κομμάτι κλειδί για το χειμερινό σου ντύσιμο και δεν φεύγει από την μόδα ποτέ.Επένδυσε λοιπόν τώρα σε ένα κομμάτι που αξίζει και φόρεσε το για πάντα.

Instagram @rosiehw

Ένα ζευγάρι μπότες θα ανανεώσουν το χειμερινό σου στιλ αλλά θα αποτελέσουν μία αγορά που θα κάνει απόσβεση για πολλές σεζόν διότι οι μπότες παραμένουν ψηλά στα trend κάθε χειμώνα.

Instagram @ariviere

Ένα πουλόβερ καλής ποιότητας θα σε κάνει να νιώσεις υπέροχα και βεβαίως θα το χαρείς φέτος, του χρόνου και πολλές ακόμη σεζόν.

Instagram @carodaur

Ένα μαύρο φόρεμα.Αν δεν το έχεις αγόρασε το τώρα, είναι το item που ορκίζονται οι fashionistas πολλά χρόνια τώρα.

Instagram @zinafashionvibe

Μία ωραία δερμάτινη τσάντα. Στο δικό σου στιλ και στο δικό σου budget. Ενα αξεσουάρ πέρα από τάσεις που πρέπει να έχεις.

Instagram @aninebing

Ένα tailored κουστούμι. Είτε έχεις office style είτε όχι, το καλό κουστούμι αποτελεί μία επένδυση στην γυναικεία γκαρνταρόμπα.Επίσης χαίρεσαι και τα 2 κομμάτια ξεχωριστά!

Instagram @rosiehw

Ένα σετ δαντελένια εσώρουχα. Χρειάζονται και όταν τα θες… δεν τα έχεις.Ευκαιρία να τα πάρεις τώρα.

Instagram @mercer7official

Γυαλιά ηλίου. Ένα κλασικό ή ένα edgy σχέδιο που θα φοράς και θα χαίρεσαι χειμώνα καλοκαίρι.

Instagram @rosiehw

Δέρμα. Τώρα είναι η στιγμή να αποκτήσεις ένα καλό δερμάτινο κομμάτι.Φούστα σακάκι ή παντελόνι διάλεξε τι σε βολεύει και βάλτο στην γκαρνταρόμπα σου.

Read More

And More