Black Friday: Δημιούργησε την τέλεια γκαρνταρόμπα της σεζόν με τις σωστές αγορές!

Η πιο πολυσυζητημένη Παρασκευή του χρόνου βρίσκεται προ των πυλών! Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την Black Friday στις 24 Νοεμβρίου και το MODIVO προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις της μόδας την ευκαιρία να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους μέσα από μια τεράστια γκάμα από ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια που έχουν την υπογραφή αγαπημένων premium brands, όπως Guess, PINKO, DKNY, Tommy Hilfiger, Columbia, σε τιμές – έκπληξη.

Προσιτή πολυτέλεια & κομψότητα χωρίς όρια

 

Το party των εκπτώσεων ξεκινάει σε λίγες ημέρες στο MODIVO! Ανανεώστε τη συλλογή σας με κομμάτια που θα κάνουν τις εμφανίσεις σας να μοιάζουν βγαλμένες από τις σελίδες ενός περιοδικού ή από ένα catwalk. Είτε πρόκειται για μια βραδινή έξοδο είτε για μια πιο επίσημη περίσταση, αδράξτε την ευκαιρία και επωφεληθείτε από τις μεγάλες εκπτώσεις σε προϊόντα που θα αναβαθμίσουν το στιλ σας. Ανακαλύψτε key items για την περίοδο των γιορτών για όλη την οικογένεια και δημιουργήστε κομψά looks που αποπνέουν πολυτέλεια σε κάθε σας βήμα.

Total chic εμφανίσεις στο γραφείο

Η δημιουργία καθημερινών chic εμφανίσεων για το γραφείο αποτελεί πολλές φορές μια απαιτητική διαδικασία. Ανακαλύψτε όλα τα essentials για ένα τέλειο business look: από basic κομμάτια όπως ένα κλασικό λευκό πουκάμισο μέχρι ιδιαίτερα σχέδια με διαχρονική αξία, σε πολύ προσιτές τιμές. Προσθέστε πολυτελή αξεσουάρ, όπως ένα ρολόι ή μια τσάντα στην εμφάνισή σας και κάντε τα σύνολά σας να δείχνουν updated με μια μόνο κίνηση.

Athleisure

Η απόλυτη απενοχοποίηση του αθλητικού στιλ. «Υιοθετήστε» την τάση που άρχισε να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της μόδας από το 2016 και φορέστε τα πιο άνετα αθλητικά ρούχα και παπούτσια, από το πρωί έως το βράδυ, συνδυάζοντας τα με τα πάντα και δίνοντας ξεχωριστό στιλ στις εμφανίσεις σας. Το sportswear είναι ένας εντελώς διαφορετικός και «φρέσκος» τρόπος να προσεγγίσετε τη μόδα. Επιλέξτε φούτερ, sneakers, T- shirts, ζακέτες και puffy μπουφάν εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα και σε χαμηλές τιμές, κάντε το δικό σας mix & match και κλέψτε τις εντυπώσεις με το στιλ σας.

Στιγμές εκτός πόλης με στιλ

Σχεδιάζετε μια μίνι απόδραση ή ένα ταξίδι με όλη την οικογένεια ή με τους φίλους σας; Προετοιμάστε τη βαλίτσα σας με τα must – haves του χειμώνα. Επενδύστε σε ζεστά πανωφόρια, μάλλινα παλτό, χουχουλιάρικα πουλόβερ από κασμίρ, μοντέρνα μπουφάν, μπότες αλλά και σκούφους, γάντια και κασκόλ σε τιμές ευκαιρίας, από το MODIVO.

Χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους

Οι γιορτές των Χριστουγέννων γίνονται πάντοτε η ωραιότερη αφορμή για να δείξετε την αγάπη σας σε φίλους και συγγενείς, προσφέροντας τους ένα κομψό και πολυτελές δώρο που θα λατρέψουν. Περιηγηθείτε στο eshop του modivo.gr, ανακαλύψτε τις Black Friday προσφορές και δημιουργήστε τη δική σας λίστα αγορών με προτάσεις δώρων για μικρούς και μεγάλους fashionistas που θέλουν να ξεχωρίζουν με τα street style looks τους κάθε μέρα.

 

 

 

Read More

And More