Black Friday: Η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσεις ένα Margiela με έκπτωση!

Black Friday σημαίνει εκπτώσεις. Και μπορεί οι συνθήκες να μην μας επιτρέπουν να πάμε για ψώνια, μπορούμε όμως να το κάνουμε online και μάλιστα να αποκτήσουμε κομμάτια που πάντα ονειρευόμασταν. Ιδιαίτερα brands, κομμάτια με ιδιαίτερα πατρόν, fashion items που ξεχωρίζουν για την αισθητική τους τώρα μπορούν να γίνουν δικά σου με 30% έκπτωση. Ω ναι! Το ξέρω. Σε καταλαβαίνω. Και το Studio Avra επίσης!

 

 

 

Μετρώντας ήδη 46 χρόνια φυσικής παρουσίας στην Ελληνική αγορά και έχοντας βαθιά γνώση της μόδας και των τάσεων, το Studio Avra αναλαμβάνει να αναδείξει το ιδιαίτερο στιλ κάθε γυναίκας. Αν αγαπάς πραγματικά τη μόδα, θα το γνωρίζεις. 

Βασισμένο στη φιλοσοφία του personal shopping, θεωρώντας τη μόδα ως παγκόσμια γλώσσα που υπερβαίνει τα όρια της Ελλάδας και της Ευρώπης, μελετά τις διεθνείς τάσεις και προσφέρει επιλεγμένα outfits μέσα από μία ιδιαίτερη εμπειρία αγοράς. Όποιο και αν είναι το στυλ κάθε γυναίκας, elegant chic, minimal ή casual, στο Studio Avra θα ανακαλύψει κομμάτια κλειδιά για την γκαρνταρόμπα της, μέσα από μια μοναδική εμπειρία αγοράς.

Πουλόβερ και ασύμμετρες μπλούζες, καμπαρντίνες και μπουφάν σε γήινους τόνους, φορέματα με σούρες και tote bag σε διάφορα μεγέθη, είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις για ένα ανεπιτήδευτο look. Σε ένα ξεχωριστό χώρο minimal αισθητικής παρουσιάζονται μοναδικές δημιουργίες των brand: MM6 Maison Margiela, Katharine Hamnett London, Vanessa K, Digitaria.

Ανακαλύψτε το σε μία από τις αριστοκρατικές γειτονίες της Αθήνας  στην οδό Ιοφόντως 14 στην περιοχή Caravel, αλλά όσο μένουμε σπίτι μπορείτε να δείτε και να αποκτήσετε τις συλλογές Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020/2021 και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.studioavra.gr

Οι επισκέπτες του online καταστήματος θα έχουν τη δυνατότητα για τη συγκεκριμένη περίοδο να αποκτήσουν με έκπτωση 30% όλα τα κομμάτια της νέας Fall-Winter 2020 συλλογής επώνυμων οίκων.

Απόλαυσε μία μοναδική εμπειρία shopping!

Read More

And More