Black Friday! Ο τρόπος για να αποκτήσεις όλα όσα υπάρχουν στη wish list σου…

Black Friday! Η μέρα που ανοίγουν οι πόρτες του Παραδείσου για κάθε γυναίκα… Η μέρα που είναι σημειωμένη στο μυαλό μου από τον Σεπτέμβρη ακόμα. Περιμένω. Ψάχνω. Τσεκάρω. Ονειρεύομαι. Σημειώνω τι θέλω, τι μου λείπει, τι χρειάζομαι… Γράφω, σβήνω, σερφάρω… Και όσο πλησιάζει η μέρα, τα βράδια μου είναι αφιερωμένα στις διαδικτυακές βόλτες αναζητώντας την καλύτερη προσφορά!

H Black Friday για μένα είναι η ευκαιρία να αποκτήσω κάτι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσα. Εκμεταλλεύομαι τις προσφορές για να ψωνίσω κάτι διαχρονικό, κάτι ακριβό, κάτι που θέλω πολύ και δεν θα φύγει από τη μόδα… αύριο! Έτσι λοιπόν είμαι πανέτοιμη, με την wish list μου ολοκληρωμένη…

No1: My new Notebook

Είμαι δημοσιογράφος, άρα γράφω. Άρα, το χρειάζομαι. Βασικά, ένα laptop χρειάζομαι, αλλά έχω και αυτήν την εμμονή με την αισθητική και το minimal design, που ονειρεύομαι το διάσημο μηλαράκι να μπαίνει σπίτι μου. 1469 ευρώ για το Apple MacBook Air Retina, σύμφωνα με την προσφορά που βρήκα και αναμένω… Wish me Luck!

 

Νο2: My new Boots

Στο διαδικτυακό κατάστημα που μπαινοβγαίνω, με τα επώνυμα καλλούδια, η απουσία του αστεριού πάνω αριστερά υποδεικνύει ότι θα έχω 40% έκπτωση, αυτήν την Παρασκευή. Και οι ονειρεμένες Casadei μπότες μπορούν να γίνουν δικές μου με περίπου 700 ευρώ. Αρκεί να προλάβω το νούμερό μου, αρκεί να είμαι στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή. Και τότε, ένα επώνυμο κομμάτι θα γίνει δικό μου, μια δυνατή επένδυση θα μπει στην ντουλάπα μου κι ένα υπερσέξι παπούτσι θα ντύνει τις εξόδους μου. Ένα κομμάτι διαχρονικό, μαύρο, άρα θα του κάνω απόσβεση φορώντας το άπειρες φορές.

Η Black Friday είναι ιδανική για τέτοιου τύπου αγορές. Καλό είναι να ψωνίζεις πράγματα που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, δεν τα περιορίζει ο χρόνος και οι τάσεις της μόδας, και θα τα έχεις για πάντα. Άρα, μαύρο. Ή μπεζ ή καμηλό. Ένα κλασικό χρώμα δηλαδή.

Νο3: My new Love

Max Mara παλτό σε καμηλό που το λιμπίζομαι εδώ και καιρό! Βλέπω τις σταρ του εξωτερικού να το φοράνε και να χουχουλιάζουν και μου υποσχέθηκα πως μια μέρα θα γίνει δικό μου. Γιατί ο χειμώνας θέλει στιλ και μια αγκαλιά από φίνο ύφασμα για να νιώθεις τη ζεστασιά, την ασφάλεια, τη μαγική αίσθηση που σου φτιάχνει τη διάθεση. Το αστεράκι λείπει και μου υπενθυμίζει πως αν είμαι σε εγρήγορση και το βρω στο νούμερό μου, θα το αποκτήσω με έκπτωση 40%, άρα 1250 ευρώ περίπου. Wish me luck…

Νο4: My new Bag

Το όνειρο κάθε γυναίκας! Μια τσάντα με την υπογραφή και την πολυτέλεια του Tom Ford. Γιατί Χριστούγεννα έρχονται, δεν το αξίζω; Το αξίζω! Δική μου με 900 ευρώ περίπου, αφού το αστεράκι λείπει, άρα έχω 40% έκπτωση. Αρκεί να είμαι γρήγορη, αρκεί να προλάβω, και το μεταλλικό αυτό έργο τέχνης θα γίνει δικό μου. Wish me luck!

 

No5: My Music

Πρόσφατα μετακόμισα, και στις εκκρεμότητες του σπιτιού παραμένει η μουσική. Κι επειδή, όπως ήδη σας εξήγησα, πέρα από το πρακτικό με αφορά άμεσα και η εικόνα, η αισθητική, το design… ονειρεύομαι, επιθυμώ, έχω σημειώσει στη wish list μου ένα Marshall ηχείο Bluetooth και θα γίνει δικό μου με 200 ευρώ.

 

Νο6: My new Vision

Για αρχή, στο καινούριο μου σπίτι βολεύτηκα με αυτή που είχα και περίμενα την Black Friday για να αναβαθμίσω την εικόνα μου. Στην wish list μου λοιπόν γράφει LG OLED και η smart τηλεόραση που με φλερτάρει και τη φλερτάρω γράφει 5.300 ευρώ στην προσφορά. Γράφει και κάτι ακόμα… “Τελευταία τεμάχια”. Κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δράσω άμεσα. Πολύ άμεσα.

Και κάπου εδώ με σκουντάει στον ώμο η πραγματικότητα! Με ξυπνά η συνειδησή μου, που κάνει την πρόσθεση και μου φωνάζει πως χρειάζομαι κοντά στα 10.000 ευρώ! 9.819 για την ακρίβεια! Ooops!

Ούτε καν! Μόνο αν πιάσω το ΤΖΟΚΕΡ!
Και να φανταστείς πως έχω και μερικά ακόμα κατά νου που θέλω να προσθέσω στη λίστα μου… Οι προσφορές με γαργαλάνε, αλλά και πάλι, δεν γίνεται τίποτα…

Τι κάνω; Τα βάφω μαύρα, ετούτη τη Μαύρη Παρασκευή; Όχι φυσικά! Πιάνω το κινητό και μπαίνω επί τόπου να συμπληρώσω έξι νούμερα στο tzoker.gr!!! Χα! Και εκεί έχει Black Friday προσφορά! Το σύμπαν φαίνεται ότι μου κλείνει το μάτι…

Ας μην γελιόμαστε. Τo tzoker.gr είναι η μόνη μου ελπίδα! Γιατί, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΥ!

So… Wish me Luck! Good luck to you too…