Black Friday στη ΝΑΚ Shoes: Κάνε δικά σου τα πιο στιλάτα παπούτσια με έκπτωση έως και 80%!

Η Black Friday είναι γεγονός, φέτος όμως έχει έναν διαφορετικό χαρακτήρα, αφού οι αγορές μας θα γίνουν αποκλειστικά online! Η NAK Shoes κάνει τη διαφορά με Black Friday εκπτώσεις έως και 80% σε όλα της τα είδη και σου δίνει τη δυνατότητα μέσα από το site της να αποκτήσεις σε τέλειες τιμές παπούτσια και αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν τα outfit σου. Φοβερό;

Η NAK Shoes έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης όλων μας απέναντι στην πρωτοφανή κατάσταση που αντιμετωπίζουμε,  παραμένει κοντά μας ηλεκτρονικά και συνεχίζει να παρέχει τα προϊόντα της για τη γυναίκα, τον άντρα ή το παιδί. Με τη νέα της πρωτοβουλία  #menoume_spiti μας επιτρέπει να κάνουμε τις αγορές μας από την ασφάλεια του σπιτιού μας ―από τον υπολογιστή μας ή το τηλέφωνο ή ακόμη και από το κινητό μας μέσω του app― με δωρεάν μεταφορικά και δωρεάν επιστροφή για 60 ημέρες!

Η ΝΑΚ Shoes, ένα ασυναγώνιστο shoe brand που έχει τα πάντα για όλη την οικογένεια, προσφέρει μία νέα εμπειρία shopping από την άνεση κάθε σπιτιού. Έτσι, o καταναλωτής μπορεί να  διαλέξει μέσα από μια μεγάλη γκάμα παπουτσιών ―εξαιρετικής ποιότητας και άνεσης― για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί κάθε ηλικίας, γούστου και στιλ. Από τώρα και για τις επόμενες μέρες, λοιπόν, μπορείς, με ένα μόνο κλικ, να κάνεις αγορές για σένα αλλά και για τους αγαπημένους σου σε προνομιακή τιμή με έκπτωση έως και 80%! Τέλειο;

Ας ρίξουμε μια ματιά μαζί:

Γυναικεία

Στη συλλογή της NAK Shoes, όπως πάντα, θα βρεις περισσότερα από 200 διεθνή brands: Steve Madden, Ecco, Pikolinos, Rockport, Allen Edmonds, Butterfly Twists κ.α. Φυσικά, θα βρεις και την πλούσια συλλογή της NAK, με σχέδια που θα καλύψουν όλα τα γούστα. Tα μεγαλύτερα shoe brands μαζεμένα όλα σε ένα site και με επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας, από τα άνετα flat σου μέχρι εντυπωσιακά βραδινά, με ένα κλικ και με έκπτωση 80%! Κάνε τώρα τις καλύτερες αγορές σου και βάλε στην γκαρνταρόμπα σου παπούτσια που πάντα ήθελες.

Aνδρικά

Σε έναν άνδρα δεν είναι σημαντικό μόνο το ντύσιμό του, αλλά και τα παπούτσια τα οποία θα επιλέξει να φορέσει. Οι άνδρες συνήθως αναζητούν, και εν τέλει επιλέγουν, άνετα και μοντέρνα παπούτσια. Ειδικά τώρα που ο καιρός αλλάζει και γίνεται πιο χειμερινός, οι ανάγκες σίγουρα είναι περισσότερες. Η εταιρία ΝΑΚ Shoes θέτει ως προτεραιότητά της να μας προτείνει συλλογές που ανταποκρίνονται σε όλα όσα ζητούν οι άνδρες. Sneakers, δερμάτινα μποτάκια, oxfords και ό,τι άλλο χρειάζεται ο σύγχρονος άνδρας για την εμφάνισή του θα τα βρει στη NAK Shoes. Τα πιο μεγάλα shoe labels όπως: Bally, New Balance, Camper, αλλά και η ανδρική σειρά της ΝΑΚ θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο το στιλ τους!

Παιδικά

Ψάχνεις όμορφα, άνετα και ζεστά παιδικά παπούτσια; Θες να κάνεις ένα χρήσιμο δώρο στο ανιψάκι σου ή το χριστουγεννιάτικο δωράκι για το βαφτιστήρι σου; Τα παιδικά παπούτσια είναι φυσικά τόσο χρήσιμα όσο και τα δικά μας, για να μην πω και ακόμη περισσότερο. Στις μικρές ηλικίες είναι πολύ σημαντικό να κάνεις πολύ προσεκτικές επιλογές παπουτσιών, καθώς ακόμη το ποδαράκι τους σχηματίζεται. Η NAK Shoes μας παρουσίασε υπέροχα παπουτσάκια σε εντυπωσιακά σχέδια και έντονα χρώματα, που θα λατρέψουν όλοι οι μικροί μας φίλοι από τα μεγαλύτερα baby shoe brands όπως Lelli Kelly, Ugg, Bibi, αλλά και τη δική της παιδική Baby Nak Shoes συλλογή, που εκτός από παπούτσια έχει και υπέροχα αξεσουάρ: στέκες και τσαντάκια που θα ξετρελάνουν τις μικρές κυρίες!

Τσάντες και αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ είναι η τελική πινελιά στην εμφάνισή μας και βεβαίως η ΝAK Shoes έχει μία τεράστια ποικιλία από τσάντες για όλες τις περιστάσεις σε σχέδια που κάνουν τη διαφορά, πάντα με την υπογραφή των μεγαλύτερων fashion brand, όπως Bally, Versace, Steve Madden, αλλά και τη δική της ξεχωριστή ΝΑΚ συλλογή! Όμως πέρα από τις αγαπημένες μας τσάντες, πλέον στη NAK Shoes θα βρεις πρακτικά και στιλάτα αξεσουάρ που όλες χρειαζόμαστε κάθε μέρα: θήκες κινητών, γυαλιά, κοσμήματα, ζώνες, πορτοφόλια που τώρα μπορείς να τα αποκτήσεις από το σπίτι σου με έκπτωση και με ένα μόνο κλικ!

Κατέβασε τώρα το ΝΑΚ Shoes Mobile App για να κάνεις ακόμη πιο γρήγορα τις παραγγελίες σου και βεβαίως να ενημερώνεσαι για όλα τα fashion νέα!

 

 

Read More

And More