Black Friday: Η λίστα με τα κομμάτια που αξίζει να αποκτήσεις

Η Black Friday επιτέλους καταφθάνει! Είναι η μέρα που μπορείς να αποκτήσεις πράγματα αξίας σε σούπερ τιμή και χωρίς να ξοδέψεις όλες τις οικονομίες σου, αρκεί να είσαι συγκρατημένη. Οι γυναίκες σε πολλές χώρες του κόσμου τη γνωρίζουν και την «τιμούν» εδώ και πολλά χρόνια. Γιατί, λοιπόν, να μην εκμεταλλευτείς κι εσύ τις προσφορές της Black Friday για να «εξοπλίσεις» την ντουλάπα σου με κομμάτια που πάντα ονειρευόσουν;

Έχεις ακόμη χρόνο στη διάθεσή σου για να προετοιμαστείς και να «χτυπήσεις» τα πιο «δυνατά» deal ώστε να εκμεταλλευτείς τη μεγάλη αυτή μέρα με τον καλύτερο τρόπο! Επίσης, επειδή φέτος το shopping θα γίνει μόνο online, εμείς σου έχουμε ήδη ετοιμάσει έναν οδηγό με όλα αυτά που πρέπει να προσέξεις ακόμη και αν δεν είσαι εξοικειωμένη με αγορές στο διαδίκτυο!

Γνώμη μας είναι να κοιτάξεις για κάτι που επιθυμούσες όλο αυτόν τον καιρό, αλλά η τιμή του ήταν απλησίαστη. Κατά πάσα πιθανότητα θα το βρεις σε αρκετά μειωμένη τιμή και θα αξίζει τα λεφτά του. Μέσα στη λίστα σου μπορείς να προσθέσεις διαχρονικά κομμάτια που δεν θα χάσουν την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου. Μπορείς να κοιτάξεις για ένα καλό παλτό, ένα φίνο πουλόβερ, ένα μεταξωτό πουκάμισο, μια δερμάτινη τσάντα ή τα statement παπούτσια που σου έχουν κλέψει την καρδιά.

Γενικά κάνε μία λίστα με all time κομμάτια που θες να μπουν στην γκαρνταρόμπα σου και go for it! Απέφυγε τα trends και δώσε βάση σε ρούχα και αξεσουάρ που έχουν forever χαρακτήρα. Η αλήθεια είναι ότι οι μεγάλοι οίκοι δεν συμμετέχουν στη Black Friday και κάποιοι (Chanel) δεν κάνουν ποτέ εκπτώσεις, παρόλα αυτά αξίζει να προσπαθήσεις γιατί κάθε χρόνο τα πράγματα αλλάζουν. Εμείς, για να σε βοηθήσουμε λίγο πριν ξεκινήσεις το shopping, θα σου δώσουμε τη λίστα που θα έκανε έκανε ένας επαγγελματίας στιλίστας!

@vikyandthekid

Μία statement τσάντα που θα κρατάς όλη τη χρονιά και όλες τις εποχές ―το στιλ και το ύφος της είναι καθαρά προσωπικό. Κάνε μία επένδυση σε ένα label που έχει ιστορία στα αξεσουάρ (και υπάρχουν πολλά) δίνοντας στην εμφάνισή σου ένα κομμάτι που θα έχει διαχρονική αξία.

@aninebing

Δερμάτινες μπότες! Ένα κομμάτι κλασικό όσο και οι γόβες που δεν φεύγει ποτέ από τα trends. Διάλεξε μαύρες με σχετικά χοντρό τακούνι, για να έχουν και πιο καθημερινό ύφος και δώσε βάση στην ποιότητα του δέρματος ώστε να αποκτήσεις ένα ποιοτικό κομμάτι που δεν θα χάσει την αξία του στον χρόνο.

@rosiehw

Mάλλινο παλτό! Θα το φοράς για πάντα και καλό θα ήταν να έχεις το σωστό μάλλινο παλτό που θα σε κρατάει ζεστή αλλά θα είναι και πολύ ελαφρύ. Χρώματα που κυριαρχούν είναι βεβαίως το μαύρο και το μπεζ, ενώ το μήκος του είναι περίπου στη μέση της γάμπας.

@leiasfez

Δερμάτινο jacket! Δύσκολα το παίρνεις απόφαση γιατί συνήθως οι τιμες ξεφεύγουν, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα shearling jacket σαν της φωτογραφίας. Τώρα είναι η στιγμή να εκμεταλλευτείς την πτώση των τιμών και να επενδύσεις στο κομμάτι που λατρεύουν όλα τα It girls.

@aninebing

Κουστούμι! Είτε το χρειάζεσαι γιατί δουλεύεις σε γραφείο είτε γιατί απλά σου αρέσει το masculine style, το κουστούμι είναι απαραίτητο στην ντουλάπα σου. Aν δεν έχεις ένα ωραίο και καλής ποιότητας, τώρα είναι η ώρα να το αποκτήσεις.

@leiasfez

Πουλόβερ από κασμίρ! Ένα κομμάτι πολυτελείας που δεν το αποφασίζεις να το αποκτήσεις λόγω κόστους αλλά ―πίστεψέ με― κάθε φορά που θα το φοράς θα το απολαμβάνεις, αφού θα δώσει μία υπέροχη αίσθηση στη μέρα σου και σίγουρα θα το χαρείς για πολλά χρόνια. Το χρώμα και το μέγεθος είναι στη δική σου επιλογή.

@aninebing

Κοσμήματα! Ένα ωραίο ρολόι, ένα χρυσό βραχιόλι ή ένα στιλάτο δαχτυλίδι πάντα προσθέτουν πόντους στιλ στην εμφάνισή σου. Τώρα είναι η στιγμή να αποκτήσεις ένα τέτοιο πολύτιμο και σοφιστικέ κομμάτι κάνοντας μία πολύ καλή επένδυση αλλά και το update που χρειαζόσουν στην ντουλάπα σου.

@leiasfez

Μεταξωτό πουκάμισο! Οι γαλλίδες δεν το αποχωρίζονται ποτέ και το φοράνε χειμώνα καλοκαίρι. Μήπως να πάρουμε μαθήματα styling από τις πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο και να βάλουμε και εμείς αυτό το κομμάτι-κλειδί στην γκαρνταρόμπα μας;

@initmissimi

Eσώρουχα! Δεν μιλάω για τα βασικά καθημερινά, μιλάω για ένα σετ που θα κάνει τη διάφορα: δαντελένιο μαύρο σετ ή κορμάκι ―αυτό θα το αποφασίσεις εσύ. Πίστεψέ μας, σίγουρα θα το το χρειαστείς κάποια στιγμή και απλώς δεν θα το έχεις. Βάλτο τώρα λοιπόν στη λίστα σου και δεν θα το μετανιώσεις.

 

Read More

And More