Broderie: Tα λευκά ρούχα που δίνουν ρομαντικό ύφος στην εμφάνισή μας

Tα broderie κομμάτια είναι η επιτομή του ρομαντικού ντυσίματος το καλοκαίρι. Όταν λέμε broderie, εννοούμε τα λευκά δαντελωτά ρούχα που βλέπουμε κάθε σεζόν να φοράνε τα κορίτσια που λατρεύουν το vintage style αλλά και την all time κομψότητα.

Το broderie ή αλλιώς η αγγλική δαντέλα έγινε πολύ δημοφιλές στην Αγγλία του 1800, όταν χρησιμοποιήθηκε σε μανσέτες, ποδόγυρους και λεπτομέρειες στα εσώρουχα. Επανήλθε δυναμικά  στα late 50s, όταν η Brigitte Bardot φόρεσε ένα νυφικό με broderie anglaise στα μανίκια για τον γάμο της με τον Jacques Charrier.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των broderie, καθώς συνδυάζουν με τον πιο στιλάτο τρόπο τον ρομαντισμό, ενώ δίνουν ένα ρετρό στοιχείο που μας αρέσει πολύ. Μπορείς να κάνεις εμφάνιση με πολλά broderie κομμάτια, ανάλογα με το στιλ σου:  ένα φόρεμα, ένα top, ένα πουκάμισο, μια φούστα ή και shorts. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και σήμερα θα δούμε μερικές από αυτές.

 @sezane

Tα broderie top ταιριάζουν άψογα με το λευκό τζιν σου και δημιουργούν ένα στιλάτο σύνολο πόλης ιδανικό για το καλοκαίρι. Τα camel αξεσουάρ θα του δώσουν την urban αίσθηση που θες.

@ariviere

Ένα κλασικό καλοκαιρινό κομμάτι, όπως το shorts, αλλάζει ύφος με ένα broderie top και δημιουργείς με μία κίνηση ένα summer outfit που θα σου ανανεώσει τη διάθεση.

@zimmermann

Τα broderie πουκάμισα με statement μανίκια δίνουν στα boho παντελόνια μία resort αισθητική και έτσι δημιουργείς ένα new look!

@sezane

Oι γήινοι τόνου καθώς και τα λινά υφάσματα ταιριάζουν απόλυτα με τα broderie κομμάτια και μαζί κάνουν ένα πολύ κομψό holiday look.

@zimmermann

Tα maxi broderie φορέματα είναι κομμάτια κλειδιά για τις διακοπές και όχι μόνο. Συνδύασέ τα με ψάθινα αξεσουάρ για τέλειο αποτέλεσμα.

@zimmermann

Τα broderie κομμάτια αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το μαύρισμά μας το καλοκαίρι, ενώ είναι το πιο κομψό ρούχο για να βάλεις πάνω από το μαγιό σου μετά τη θάλασσα .

Pinterest

Mια φούστα broderie μαζί με ένα λευκό πουκάμισο και nude γόβες είναι μία όμορφη καλοκαιρινή πρόταση για το γραφείο σου.

Pinterest

Οι τζιν φούστες που λατρεύεις να φοράς το καλοκαίρι ταιριάζουν πολύ με broderie κομμάτια και αποκτούν μία ρετρό αίσθηση που μας αρέσει πολύ.

@sezane

Στα broderie ρούχα ταιριάζουν τα πλεκτά και ψάθινα αξεσουάρ που δίνουν ένα φυσικό και effortless αποτέλεσμα.

Pinterest

Ένας συνδυασμός που λατρεύουν οι Γαλλίδες είναι τζιν παντελόνι και broderie πουκάμισο. Το συνδυάζουν με δερμάτινη τσάντα και εσπαντρίγιες.

 

 

Read More

And More