CFDA Fashion Awards 2023: Ξέρουμε ποια celebrity θα παρουσιάσει τη φετινή απονομή

Τα φετινά CFDA Fashion Awards θα γίνουν 6 Νοεμβρίου και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα είναι η οικοδέσποινα της φετινής διοργάνωσης που θα γίνει στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Η Parker εκτός από αγαπημένο μας fashion icon, είναι ιδιοκτήτρια και διευθύνει τη δική της εταιρεία υποδημάτων SJP Collection, την οποία ίδρυσε το 2014, μια επιχείρηση ομορφιάς, την SJP Beauty, και έχει μια μπουτίκ υποδημάτων στην 385 Bleecker Street στη Νέα Υόρκη. Είναι στενά συνδεδεμένη με τη βιομηχανία της μόδας, εμφανίζεται σε όλα τα  Met Gala και είναι καλεσμένη front row σε show μόδας! Βεβαίως ο κόσμος της λάτρεψε για τους ρόλους  της σε σειρές που είχαν εμμονή με την Μόδα:  “And Just Like That” και το epic “Sex and the City”.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thom Browne (@thombrowne)

Η Sarah Jessica αντιπροσωπεύει ό,τι καλύτερο έχει να κάνει με την αμερικανική μόδα. Έξυπνη, δεν φοβάται να διασκεδάσει.Είναι τιμή μας να την έχουμε οικοδέσποινα των βραβείων CFDA 2023“, δήλωσε ο πρόεδρος του CFDA Thom Browne.

Είναι μεγάλο προνόμιο και τιμή μου να ικανοποιώ κάθε αίτημα του μεγάλου Thom Browne. Ελπίζω να είμαι σωστή στις 6 Νοεμβρίου και ανυπομονώ να τιμήσω τους άξιους υποψήφιους“, δήλωσε η Parker.

Μία μεγάλη βραδιά με μία καταπληκτική οικοδέσποινα!

Κεντρική φωτογραφία Reuters

Read More

And More