DIY: Φτιάξε μόνη σου ένα στιλάτο αξεσουάρ για τα μαλλιά σου

Η θερμοκρασία εξακολουθεί να είναι υψηλή και για να μην σκέφτεσαι στιγμή τι θα κάνεις με τα μακριά σου μαλλιά, πρέπει πάντα να έχεις μαζί σου ένα hair clip, ένα λαστιχάκι, κάτι για να τα πιάνεις, όταν νιώθεις ότι ζεσταίνεσαι. Αλλά και για να μην έχουμε κάθε μέρα το ίδιο λουκ, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλά διαφορετικά  αξεσουάρ μαλλιών, που είναι τόσο τάση φέτος ώστε να αλλάζουμε τα μαλλιά μας εύκολα.

 

Στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα σχέδια. Ξεκίνα την δική σου όμως συλλογή με αυτό το badana αξεσουάρ για τα μαλλιά, που μπορείς να το φοράς συνέχεια και μάλιστα έχει και την δική σου υπογραφή.Σίγουρα πρέπει να έχεις στη συλλογή σου ένα με έντονο χρώμα και το σημερινό είναι το πιο στιλάτο που μπορείς να φτιάξεις.

Η Πόπη Αναστούλη θα σου δείξει τα βήματα και τα υλικά ώστε αφού τα δεις αν θες να ασχοληθείς λίγο και το δημιουργήσεις. Σίγουρα μπορείς να το αγοράσεις κάπου έυκολα και οικονομικά άλλά όπως σου έχω ξαναγράψει αυτή η στήλη θέλει να σε κάνει να βγάλεις το δημιουργικό σου κομμάτι!

Δες τα υλικά και τα βήματα ΕΔΩ!

Read More

And More