DIY: Φτιάξε μόνη σου ένα στιλάτο κολιέ με δαχτυλίδι

Τα κοσμήματα δεν έχουν τόσο έντονες μεταβολές όπως αυτές στα ρούχα και τα αξεσουάρ. Παρόλα αυτά πάντα το κόσμημα είναι αυτό που ολοκληρώνει μια εμφάνιση, μαγνητίζει τα βλέμματα και προσθέτει την απαραίτητη λάμψη σε κάθε look. Εγώ σου έχω ήδη γράψει τις κυρίαρχες τάσεις στα κοσμήματα για το 2020 για να είσαι στιλάτη και ενημερωμένη αυτή την σεζόν.

Τα κολιέ είναι το βασικό συστατικό που  χρειάζεστε για να μπείτε στο κόσμο των κοσμημάτων το φετινό καλοκαίρι. Επενδύστε πάνω τους για να δώσετε luxury αέρα σε κάθε σύνολο και αν θέλεις φτιάξε και ένα δικό σου.

Κάθε Κυριακή εδώ στο Tlife μέσα από την στήλη DIY σου ετοιμάζουμε μία πρόταση με την Πόπη Αναστούλη να μας βοηθάει καθώς μας επιλεγεί τα υλικά και μας δείχνει με απλά βήματα πως να φτιάχνουμε κάτι μόνες μας.Σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε ένα κολιέ με δαχτυλίδι.

Σίγουρα μπορείς να βρεις εύκολα ένα ανάλογο κολιέ αλλά η στήλη αυτή στηρίζεται στο να σε κάνει να ασχοληθείς με κάτι πέρα από τα συνηθισμένα να δημιουργήσεις και να ξεφύγεις!Χαλάρωσε δες την όλη διαδικασία και μετά αν θες αφιέρωσε λίγο χρόνο να φτιάξεις κάτι ξεχωριστό με την δική σου υπογραφή!

Δες τα υλικά και τα βήματα ΕΔΩ!

 

Read More

And More