DIY: Φτιάξε μόνη σου το τέλειο κολιέ που είδαμε στο show του Fendi

Όπως τα ρούχα και τα αξεσουάρ, έτσι και τα κοσμήματα επηρεάζονται από τις τάσεις, “διαμορφώνονται” σύμφωνα με τα must styles της σεζόν και αποκτούν το ύφος που θα θέλαμε για να ενταχθούν με επιτυχία στα trendy outfits που επιλέγουμε.Ήδη σου έχω κάνει μεγάλο αφιέρωμα στις τάσεις αλλά πέρα από τις βασικές τάσεις υπάρχουν και τα μεγάλα αφιερώματα για παπούτσια και τσάντες που θα δεις σιγά σιγά, καθώς και κοσμήματα!

Τα κοσμήματα ανέκαθεν είχαν σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις μας και στην καρδιά μας! Τα φετινά trends λοιπόν, υπόσχονται ότι θα τα λατρέψεις και δεν θα θες να τα βγάζεις από πάνω σου ούτε λεπτό. Μπορείς να κάνεις από τώρα την αρχή και να τα εντάξεις στα spring looks σου και να συνεχίζεις να τα φοράς μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι και ο χρόνος. Το ύφος τους είναι all seasons και all day, οπότε δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Φέτος οι οίκοι έδειξαν boho σχέδια αλλά και extravagange με χρώματα και μεγάλα σχέδια, δεν έλειψαν όμως και κλασικά σχέδια όπως πέρλες και αλυσίδες.

Στον οίκο Fendi είδαμε μία chic αλυσίδα με δαχτυλίδι και η Πόπη Αναστούλη ανέλαβε για μία ακόμη φορά να μας δείξει πως το φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα μόνες μας στο σπίτι.

Κάθε Κυριακή που χαλαρώνεις σου έχουμε ένα DIY  από την ταλαντούχα Πόπη Αναστούλη, ώστε να δεις πως μπορείς να φτιάξεις μόνη σου κάποια πράγματα και μάλιστα χωρίς να χαλάσεις ούτε ένα ευρώ!Δες τα βήματα και μετά αν θες αφιέρωσε λιγο χρόνο και φτιάξε κάτι μοναδικά δικό σου.

Δες τα υλικά που χρειάζεσαι και τα βήματα ΕΔΩ

Read More

And More