Day to night: Σύνολα που μπορείς να φορέσεις όλη την ημέρα

To καλοκαίρι οι περισσότερες από εμάς θέλουμε σύνολα που μας δίνουν στιλ όλο το 24ώρο. Eίναι τέτοιο το mood που θες να μείνεις όλη μέρα έξω, να συνεχίσει μετά το γραφείο για ένα χαλαρό ποτό ή μία βόλτα με τους φίλους σου χωρίς να χρειαστείς να αλλάξεις outfit.

Τα σύνολα αυτά έχουν την δυνατότητα να φοριούνται όλο το 24ώρο γιατί δεν έχουν πρωινό ή βραδινό ύφος. Ποια είναι όμως αυτά τα look; Συνήθως είναι αέρινα φορέματα φούστες με όμορφα top σορτσάκια με πουκάμισα ή παντελόνια με όμορφες μπλούζες.Τα παπούτσια επίσης πρέπει αν έχουνε ένα all day style χωρίς να θυμίζουν πολύ βραδινά ή να έχουν το casual στιλ που έχουν οι σαγιονάρες ή oι slides.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένη σου έχω ετοιμάσει ένα αφιέρωμα με φωτογραφίες από τέτοιο day to night σύνολα που φοράνε τα it girls. Δες τις φωτογραφίες και ετοίμασε το δικό σου all day look για τις επόμενες μέρες.

@patriciacanes_

Ένα μαύρο σύνολο με top και σορτσάκι έχει την άνεση που θες το πρωί αλλά και το χρώμα που συνήθως επιλέγεις για το βράδυ.

@jeannedamas

Την floral φούστα σου αν την συνδυάσεις με ένα sexy πλεκτό top είσαι έτοιμη για βόλτα μετά την δουλειά σου.

@selinyagcioglu

Ένα chic mini φόρεμα σε όμορφο μπλε χρώμα και λευκά πέδιλα δημιουργούν ένα all day look που μπορείς να φορέσεις τώρα.

@ariviere

Ένα animal print σορτσάκι με στιλάτο γκρι top και mules είναι σύνολο που έχει και κομψότητα και sexy ύφος.

@leoniehanne

Tα neutral χρώματα δίνουν στο σύνολο μία ευελιξία και ειδικά αν συνδυαστούν με λευκο έχει ένα look για όλες τις περιστάσεις.

@ariviere

Τα shirt dress συνδυασμένα με κομψά mules και clutch είναι η λύση για όλη την ημέρα.

@jeannedamas

Eνα κομψό floral φόρεμα που δεν έχει φαρδιά γραμμή συνδυασμένο με πέδιλα αποτελεί ένα  24hours σύνολο.

@zinafashionvibe

Το total white αποτελεί μία λύση που δίνει στιλ όλη την ημέρα, συνδυασμένο με minimal πέδιλα έχεις ένα outfit που πας παντού.

@carodaur

Little black dress, αξεπέραστη επιλογή για όλες τις εποχές για όλες τις ώρες. Φόρεσε το τώρα με flat sandals από το πρωί μέχρι το βράδυ.

@jeannedamas

Τζιν φούστα μία denim επιλογή για όλες τις ώρες αν συνδυαστεί με cute top και flat shoes. Παριζιάνικο ύφος όλο το 24ώρο.

 

Read More

And More