Elegant δώρα με την υπογραφή Imanoglou για να εντυπωσιάσεις αυτές τις γιορτές!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων έχουν πάντα μία δόση χρυσόσκονης που μας ταξιδεύει! Τα δώρα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της μαγικής ατμοσφαίρας και ειδικά τα κοσμήματα που κάνουν κάθε γυναίκα να λάμπει και να δείχνει την elegant πλευρά της! Τα κοσμήματα και τα φίνα δώρα τόσο για τον άντρα όσο και για το σπίτι όμως δεν είναι μία απλή υπόθεση και σίγουρα πρέπει να έχουν την σωστή υπογραφή με αισθητική, γούστο και παράδοση! Τα κοσμηματοπωλεία Ιmanoglou διαθέτουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Σκουλαρίκια με πολύτιμους λίθους, Imanoglou

Στα κοσμηματοπωλεία Imanoglou βρίσκετε αξέχαστα δώρα που χαρίζουν χαμόγελα και προσφέρουν αγάπη. Η οικογένεια με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε εποχής. Με μια κληρονομιά που μεταδίδεται από τον παππού στην Κωνσταντινούπολη, στα παιδιά και τα εγγόνια στην Αθήνα, η οικογένεια Imanoglou γράφει ιστορία για περισσότερα από 60 χρόνια. Κοσμήματα απαράλαχτης αισθητικής με σχέδια και ύφος που γοητεύουν!

 

Σετ δαχτυλίδι και bracelet με diamond, Ιmanoglou

Ρολόι IWC, Imanoglou

Ρολόγια Haute Horlogerie, Vacheron Constantin, IWC, Jaeger LeCoultre και άλλα. Σύγχρονα αντικείμενα για εσωτερική διακόσμηση, δερμάτινες συλλογές από την Pampaloni και τη Riviere, εκλεπτυσμένα κεριά της Baobab, βάζα από Guaxs, τα γούρια της νέας χρονιάς. Ιδιαίτερα κομμάτια που έρχονται με τη λάμψη τους και την ντελικάτη φύση τους να δώσεις στη ζωή μας την απαραίτητη μαγεία. 

Χρυσό κολιέ σε σχήμα καρδιάς με πολύτιμες πέτρες, Imanoglou

Ειδικά αυτές τις μέρες που θέλουμε να δούμε και να διαλέξουμε τα δώρα για τους αγαπημένους μας, ενώ έχουμε lockdown, ο Ιmanoglou έχει προνοήσει για εμάς. Έτσι οι shopping consultants της ομάδας, σας στέλνουν μέσω μηνυμάτων ή video κλήσης γλυκές, λαμπερές εικόνες ευφάνταστων επιλογών και trends ώστε να διαλέξετε και να παραλάβετε άμεσα το αντικείμενο του πόθου σας. 

Βραχιόλι γούρι με πολύτιμες πέτρες, Imanoglou

Παραδοσιακές αξίες, αλλά με φρέσκες ιδέες, έμπνευση και ενθουσιασμό. Σημασία στη λεπτομέρεια, εκλεπτυσμένη κομψότητα και διαχρονικό στιλ. Η οικογένεια Ιμάνογλου σας προσκαλεί να εντρυφήσετε σε μία νέα εμπειρία και να γευτείτε τη Νέα Πολυτέλεια!

Ας δούμε μερικές προτάσεις για δώρα Ιmanoglou που θα μείνουν αξέχαστα:

Γούρια για το 2021

Kολιέ γούρι με χρωματιστές πολύτιμες πέτρες και charm, Imanoglou

Xρυσό κολιέ γούρι, Imanoglou

Χρυσό κολιέ γούρι, Imanoglou

 

Κοσμήματα για την γυναίκα

Xρυσό δαχτυλίδι με διαμάντια σε σχήμα δάκρυ, Imanoglou

Xρυσό δαχτυλίδι με διαμάντια, Imanoglou

Xρυσό δαχτυλίδι με πολύτιμες πέτρες, Imanoglou

Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο με διαμάντια, Ιmanoglou

Xρυσό κολιέ με διαμάντια, Ιmanoglou

Xρυσός σταυρός με διαμάντια, Imanoglou

Ρολόγια για τον άντρα

Ρολόι IWC, Imanoglou

Ρολόι IWC, Imanoglou

Κεριά

Aρωματικά κεριά BΑΟΒΑΒ, Ιmanoglou

Επικοινωνήστε με τα καταστήματα Imanoglou:

ΣΥΝΤΑΓΜΑ.: +30 210 3232010
ΚΟΛΩΝΑΚΙ: +30 210 3646666
ΓΛΥΦΑΔΑ: +30 210 8980300
E-MAIL: info@imanoglou.gr
FB MESSENGER: m.me/imanoglou

Read More

And More