Emily Ratajkowski: Φοράει το cool jacket του Bob Dylan που επανέφερε ο Timothee Chalamet

‘Έχουμε ήδη γράψει για την φρενίτιδα που έχει προκαλέσει η μεταμόρφωση του Timothee Chalamet σε Bob Dylan για την βιογραφική ταινία  «A Complete Unknown».

Splash

Στις φωτογραφίες που ήδη κυκλοφορούν η ομοιότητα του ηθοποιού με τον θρύλο της Μουσικής είναι φοβερή, ενώ εντυπωσιακή είναι και η ενδυματολογική προσέγγιση. Στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ο Chalamet φοράει το signature suede jacket του Dylan και αυτό ήταν αρκετό για να δημιουργεί ένα νέο micro trend.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Daur (@carodaur)

Ήδη πολλές influencers ενέδωσαν σε αυτό το micro trend και το suede jacket έγινε ήδη best seller αλλά βλέπουμε και τις διάσημες να λένε ναι σε αυτό το rock style.


Picture by: Christopher Peterson / SplashNews.com

H Emily Ratajkowski είναι από τις πρώτες που έβαλαν αυτό το jacket στην ντύσιμο της και μάλιστα με super τρόπο. Το διάσημο μοντέλο και επιχειρηματίας συνδύασε ένα suede jacket με crop tank top, χαμηλοκάβαλο μαύρο παντελόνι και δερμάτινες μπότες σε άψογο urban look. Mας αρέσουν οι κρίκοι και τα γυαλιά με color φακό, ενώ το suede jacket έχει ήδη μπει στην δική μας λίστα με τα must της νεάς σεζόν.Περιμένουμε και άλλες διάσημες με αυτό το cool fashion item.

Kεντρική φωτογραφία Splash/Getty

 

Read More

And More