Emily Ratajkowski: Η τελευταία της φωτογράφιση προκάλεσε αντιδράσεις και την κατηγορούν για Fat Shaming

Η Emily Ratajkowski πόζαρε για γνωστό γαλλικό περιοδικό σε ένα fashion editorial και μία λήψη έχει προκαλέσει οργή! Η Ratajkowski φωτογραφήθηκε με διάφορα outfit αλλά ένα συγκεκριμένο προκάλεσε αίσθηση.

 

@m_magazine

Στην εικόνα που απαθανάτισε ο φωτογράφος Oliver Hadlee Pearch, η Ratajkowski φοράει ένα super size τζιν παντελόνι και το κρατάει ώστε να φαίνεται πόσο τεράστιο είναι και πόσο λεπτή φαίνεται αυτή μέσα σε αυτό! Η φωτογραφία θυμίζει διαφημίσεις για απώλεια βάρους από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 και έχει ξεκινήσει

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Ακολούθησαν πολλά σχόλια για αυτή την φωτογραφία λέγοντας ότι η φωτογραφία είναι Fatphobic και βεβαίως έρχεται σε αντίθεση με όσα έγραψε στο βιβλίο της η Ratajkowski «Μy Body» σχετικά με την εικόνα του σώματος, τα πρότυπα ομορφιάς και την κοινωνική πίεση που ασκείται στις γυναίκες σε σχέση με το σώμα τους.

Η Ratajkowski έχει ασχοληθεί ανοιχτά με τις προκλήσεις μέσα στη βιομηχανία του μόντελινγκ και έχει μοιραστεί με ειλικρίνεια τις μάχες της με την εικόνα του σώματος στο παρελθόν τώρα λοιπόν για κάποιους αυτή η στιγμή ήταν μάλλον άτυχη για να μην πούμε κάτι πιο σκληρό!

Kεντρική φωτογραφία Reuters

 

 

Read More

And More